Gombás-baconos-sajtos stangli recept

2 csomag fagyasztott leveles tészta /2x500g/
15 dkg bacon
50 dkg gomba
2 fej vöröshagyma
20 dkg trappista sajt
só
őrölt bors
1 db tojás
szezámmag
A Gombás-baconos-sajtos stangli elkészítési módja:
A bacont, a vöröshagymát és a gombát apróra vágjuk. A sajtot lereszeljük. A bacont kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, míg elfövi a levét. A tésztákat vékonyra és egyforma nagyságúra nyújtjuk. Az egyiket megkenjük a gombás krémmel, megszórjuk a reszelt sajttal, majd ráhelyezzük a másik lapot. Felvert egész tojással megkenjük, megszórjuk szezámmaggal, és tetszőleges méretűre daraboljuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük.
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: cicaaa65, 2017. aug. 20. 06:04
A gombás-baconos-sajtos stangli elkészítési módja és hozzávalói.