Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Gombás-baconos-sajtos stangli recept

Gombás-baconos-sajtos stangli recept

A Gombás-baconos-sajtos stangli hozzávalói:
2 csomag fagyasztott leveles tészta /2x500g/
15 dkg bacon
50 dkg gomba
2 fej vöröshagyma
20 dkg trappista sajt

őrölt bors
1 db tojás
szezámmag


A Gombás-baconos-sajtos stangli elkészítési módja:
A bacont, a vöröshagymát és a gombát apróra vágjuk. A sajtot lereszeljük. A bacont kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, míg elfövi a levét. A tésztákat vékonyra és egyforma nagyságúra nyújtjuk. Az egyiket megkenjük a gombás krémmel, megszórjuk a reszelt sajttal, majd ráhelyezzük a másik lapot. Felvert egész tojással megkenjük, megszórjuk szezámmaggal, és tetszőleges méretűre daraboljuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A gombás-baconos-sajtos stangli elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook