Gesztenyés tekercs, sütés nélkül recept
A Gesztenyés tekercs, sütés nélkül hozzávalói:25 dkg darált háztartási keksz
18 dkg margarin
10 dkg porcukor
fél dl sütőrum
1 evőkanál kókuszreszelék
1 kávéskanál kakaópor
A krémhez:
25 dkg gesztenyemassza
12 dkg margarin
10 dkg cukor
2 cl rum
1 kévéskanál kókuszreszelék
A tetejére:
20 dkg tejcsokoládé
A Gesztenyés tekercs, sütés nélkül elkészítési módja:
A tésztát összegyúrjuk, két részre osztjuk, kinyújtjuk. A krém hozzávalóit is összedolgozzuk, szintén két részre osztjuk, megkenjük vele a tésztát, és feltekerjük. A csokoládét megolvasztjuk, és a feltekert sütemény tetejére simítjuk. Hűtőszekrényben lehűtjük, majd 1 cm-es szeletekre vágjuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 9c8432d068, 2010. febr. 23. 16:26
A gesztenyés tekercs, sütés nélkül elkészítési módja és hozzávalói.