Gerincműtéten átesettek tapasztalataira lennék kíváncsi (beszélgetés)
:(azért
köszi
A megsérült porckorong "emlékezik"...
Sajnos a zsibbadás marad :(
3 éve a bal combtövemben oldalt, a csípőcsont alatt lett egy kicsi dudor, ami ma már csecsemőfej nagyságú, kemény képződmény. Ezzel szinte egyidejűleg elkezdődött egy nagyon komoly alhasi fájás, ami a csípőmbe és a fenekem lukához is kisugárzott. Agyba-főbe kivizsgáltak, (nőgyógyász, urológus, béltükrözés) de semmit nem találtak. Minden leletem negatív volt. Most ismét egy kivizsgálás sorozat közepén vagyok, mert néha menni is képtelen vagyok a hasfájás miatt.
Eljutottunk addig a pontig, hogy megállapították, hogy a gerincsérv következtében a beleim is "bénák", azaz nem mozgékonyak, valamint be vannak szűkülve, mert baloldalon a rossz gerinctartás miatt meg vannak vastagodva erőteljesen az izmok, deréktól lefelé mindenütt. Ennek tulajdonítják a combomon nőtt gumót is. 20-án kell menjek hasi CT-re, talán akkor okosabbak leszünk. Szerettem volna tudni, hogy mások tapasztalnak e hasonlót. Persze az én műtétem régen volt és a panaszaim ahhoz viszonyítva új keletűek.
Szia!
Engem 2005-ben műtöttek. Szerencsém van, mert jól sikerült, azóta rendben vagyok. Milyen furcsa dolgokra gondolsz?
Szia!
Engem 2009-ben műtöttek. Milyen dolgokat veszel észre?
További ajánlott fórumok:
- Profertil-es tapasztalatokra lennék kíváncsi
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Jutalmazás, büntetés.Kíváncsi lennék arra, ki hogyan jutalmazza és bünteti gyermekék? Szükség van-e rá?
- Véleményekre lennék kíváncsi
- A véleményetekre lennék kíváncsi lakásbérleti szerződéssel kapcsolatban
- És ki miért vállalná 45 évesen a babát, ha véletlen állapotos lenne? Erre is kíváncsi lennék.