George Michael koncert (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is gondolkodom, hogy mit kéne felvenni. Sokáig nem foglalkoztam vele, mert nem tudhatom, hogy milyen idő lesz. De Pesten nem vagyok ismerős, így nemrég tudtam meg, hogy az Aréna fedett.. Szóval mindegy, kint milyen az idő.
Így már tervezem, de nem igazán tudom, hogy milyen jellegű ruhát vegyek fel. Az biztos, hogy csinin kellene menni, pláne, hogy szinfonikus koncerte megyünk. Meg aztán George is megérdemli, hogy megadjuk a módját! :)
Ti hol fogtok ülni? És hová sikerült venni most jegyet?
Már én is annyira izgatott vagyok!
Nemrég nézegettem a Youtube-on a prágai koncert részleteit. Hihetetlenül jó lesz, alig várom!!!
Ez egy olyan élmény lesz, amit kár kihagyni. Minden pénzt megér. George-ot így még nem láttuk, nem hallottuk. Őrületes zenei élményben lesz részünk szerintem! Én már alig várom.
Viszont ha jönnél, akkor szerintem hamar vedd meg a jegyet! Ha így folytatódik, nemsokára már egyáltalán nem lehet majd kapni! Aztán ha mégsem tudsz eljönni, eladod. Biztos, hogy kapnának az alkalmon azok, akik lemaradtak.
Én is megvettem a jegyet ma! Csupa ülőhely van, így Ferré, te is jöhetsz szerintem, ha elég jól leszel.
Én meló után, 4 körül értem oda, de már csak a 001 szektorba, az M sorba kaptam jegyet. Hát nem épp így képzeltem, azt hittem közelebb tudok lenni Hozzá.
Azért örülök nagyon, hogy végre megvan a jegy. Remélem jól fogok majd onnan látni.
De hihetetlen, hogy már délelőtt is ennyire el voltak fogyva. Szerintem sokan megvették a net-en, még az elővásárlás során. Nekem sajna nincs ilyen bankkártyám, amivel tudnék fizetni net-en.
Azért remélem sikerül neked is eljönni.
Ez amúgy sem lesz egy rendhagyó koncert.
Naná! Ez nem is kérdés. :)
Anno én is voltam a koncertjén, felejthetetlen élmény volt. Közvetlenül az első sorban álltam. Többször rám is nézett, miközben énekelt, hű..hát az nem volt semmi! Most is a kiemelt állóhelyre veszek jegyet, egyértelmű!
Te is ott leszel ezen a koncerten is?
Sziasztok! De jó, hogy itt vagytok! :)
Én holnap veszem meg a jegyet, szintén az IBUSZ-nál. Szeretném minél hamarabb a kezemben tartani, és tudni, jó jó helyem lesz a koncerten. Már annyira várom!
George-nak olyan gyönyörű hangja van, hogy biztos jól fog sikerülni, és hatalmas élmény lesz mindenki számára.
Hát ez az új, elektronikus stílus elég szokatlan tőle. Hallottátok már az új számát, ami ilyen? "True Faith" A honlapján hallottam először, de vannak belőle már mixek is.
Húúúúúúúúúú, ez nagyon jó hír!! :)
Imádom a számait.....
Sajnos 2007.-ben nem tudtam menni a koncertjére, mert dolgoznom kellett, de idén ha tényleg lesz, nem hiányozhatok!
Én anno azt hallottam, hogy az amolyan búcsú koncertje volt, és visszavonul.
Ezek szerint mégis?
Sziasztok!
Nem tudom, benéz-e ide még egyáltalán valaki, de nem tudok nem írni a fórumba. Rákerestem George nevére, és ezt dobta ki. :)
Szóval teljesen be vagyok zsongva, ma tudtam meg, hogy George újra jön Magyarországra!!! Szept. 19-én lesz a nagy nap, már alig várom!
Anno voltam 4 éve is Pesten, előtte Münchenben. Hát felejthetetlen volt, és szerintem ez is nagyon szuper lesz!
Igen mindenképpen lapos talpúba megyek(magas sarkúm nincs is):)Én is néztem nagyokat amikor miniszoknyás,extra magas sarkú szandikban,papucsokban libbentek ott a csajok:)))
Remélem jó időnk lesz,vmi trikó félén gondolkodom...
Szia!:)
Persze!:)Már csak 18-at kell aludni:)))Addig is nyomatom itthon a zenét,filózom,hogy mibe menjek,stb...?:)
Szió!
A Bécsi jegyirodában rendeltem jegyet.A húgommal,szomszédcsajjal és sok GM fannal megyek.Buszt szerveznek és már elég szép kis létszám összejött:)
Természetesen beszámolok majd az élményről:))
A jegyek is tegnap megérkeztek,most már csak az indulást várom izgatottan:))