Gél lakk (beszélgetés)
ja, tényleg, bocsi.
de ilyen színt lehet készíteni gondolom gél lakkban is. csak a szín kedvéért másoltam be, nagyon tetszik, és szerintem ennél még a lenövés sem lesz vészes, nem? :)
én is mennék 2 hetente, de nincs/nem lesz annyi pénzem. :(
pedig nagyon tetszik.
nekem elég gyorsan növő körmöm van sajnos.
ja, értem. :)
ez nem jó a gyorsan növő embereknek. :))
Persze, a 3 hetet a franciara ertettem.
Amugy akarmilyen szepen van megcsinalva (nekem is koromagyhosszabbitos volt, nem levegos, egyenletes lenoves), de 3 het utan mar durvan latszik, persze nem 3 hetente jartam hanem huztam 5-6 hetig de az utolso 3 hetben mar borzalmas volt, egeszen egyszeruen a fel centis lenoves miatt (a hajam is gyorsan no) es ebbol lett elegem, most 1,5-2 hetente jarok.
Ha minőségi anyaggal dolgozik az ember, a 3500 ft reális a géllakkért. itt gondolok a shellac-ra pl, amiből 7.3 ml kerül 5700-ba.
Három hét pedig a határ. A fölött már nem garantálja senki, hogy a géllakk szép marad. Ez egy tartós lakkozás, nem műköröm.
műkörömnél havi egy töltés elegendő. az átlag 4-6 hét amúgy.
Szerintem 3 hét az nagyon sok, nekem az akkor sem tetszik, ha franciát csinálok átlátszóval, akkor is csúnya, mert lehet látni, hogy a fehér rész már nem ott van, ahol kellene.
Én a franciát 2 hétig, a szineset másfél hétig bírom.
a piros, hát én tuti nem csináltatnék olyat, mert szerintem már 1 hét után keményen látszódik. de hát köröm és köröm között is van különbség. :)
engem mindig az idegesített a zselés körömnél, amikor nem a fehér végnél, (francia) hanem a másik végénél tehát a bőr résznél látszódott a saját bőröm. na, attól ki voltam akadva.
esetleg úgy lehet kivédeni, ha színtelennel átkenem.
nem tudom ki volt az, egy sztárkörmös?
szerintem ez az ár enyhe túlzás. :(
3 hét az egyébként szerintem nem olyan sok, előbb töltetni meg már a luxus kategória. :)
még gél lakknál is sokallom a 3 heti 3500-3800-at, bár lehet, hogy én vagyok csak szarrágó. :DD
Nekem sincs sajnos kezugyessegem... :-S
Pedig jo lenne, hogy csak gondolom egyet es atfestem!
Tudom hogy van olcsobb is, de ha elotte 20 mukormost nem probaltam ki akkor egyet se. Nehany nap utan egy-ket-harom... kormom esett le. Na hat koszonom szepen. Es vegre talaltam egyet akinel nem megmaradt az osszes, es leszamitva a lenovest, ami persze latszott de aranylag szepen ha lehet igy fogalmazni. Mert nem levegosodott be meg semmi..hat ez 8 ezer volt sima francia egy kis diszitessel (ha sok diszitest kersz, porcelanviragot ilyesmit akkor 12 ezer) de akarmilyen szepen dolgozik, 3 het utan mar tutira gazos a lenoves.
Hat most kivancsi vagyok a piros meddig birja, marmint a lenoves merteke.
mondjuk a pirosnál el tudom képzelni, mert szerintem annál már 1 hét után is látszik a lenövés.
de valakit nem zavar. :)
hát 10 naponta járni, nem is tudom. :)
nekem az nagyon sok, még így is.
En pàr hete tértem át a gel lakkra a zselés körömről és nagyon szeretem. Ez is lehet ugyanolyan francia, de most rákattantam a ferrari pirosra;-) gyönyörűen csillog- villog, nem utolsó sorban negyedébe kerül mint a műköröm töltése, így ha tíznaponra megyek megcsináltatni még akkor is sokkal olcsóbb és mindig szép a kezem! :-)
A nyolcezres műköröm is csúnya volt két-három hét után, hát abból havi kettő... Ráadásul ott ültem 2-3 órát... Ez 1 óra alatt megvan.
Szia!
Ez nekem is tetszik.
Nekem az a tapasztalatom, hogy minnél halványabb a lakk, vagyis minnél jobban hasonlít a szin a saját körmöd szinéhez, annál kevésbé ronda a lenövés, a sötétebbnél csúnyább. Nekem a francia tart legtovább, mivel annak az alapja világos rózsaszín. Most ferrari piros, másfél hetes, de holnap este átlakkozom, mert már nem tetszik a lenövés.
Én szerencsére még időben fedeztem fel az Essence Better than gel nails fedőlakkját, ami tökéletes gél lakk hatást biztosít. Körömlakk lemosóval oldódik, gyorsan szárad. Én lemondtam a gél lakkról.
Olyan gyorsan nő a körmöm, hogy egy hétnél tovább nem tudom ugyanazt a lakkot hordani. Szerintem erre nincs megoldás, épp mai is láttam néhány kézen, elképesztően közönséges a lenőtt lakk :(
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek ötlete, hogyan lehet elérni, hogy minél kevésbé látszódjon a lenövés? Nekem a világos, csillámos gél lakk tetszik, vagy a fehér vég. (francia) Illetve a rózsaszín rész milyen legyen, világos vagy sötétebb?
pl. ez nagyon klassz. :)
Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Gél lakkozás otthon, kinek mi a tapasztalata?
- Legyen nekem zselé lakkom? Neked van?
- Milyen színűre szoktátok lakkozni a lábkörmötöket?
- Ismeri valaki az új lakkozási módot a Lac Gél-t? Tényleg tartós?
- Hideg van...de mennyire? Ma évnyitója lesz a fiamnak, lehet hosszú szövetkabátot és szoknya mellé lakkcsizmát felvennem, vagy túlöltözöm?
- Mennyi pénzt vigyek a manikűröshöz, ha pedikűrt és gél lakkozást is szeretnék csináltatni?