Mikor emelik meg már a 27.075Ft-os Aktív korúak ellátását? (tudásbázis)
*Egész gyerekkoromban ütött vágott apám, hamar utcára kerültem, leraktam pár sulit, többek között hivatásos fotós is vagyok.
De már ma az sem megy.
27.075 ből próbálja ki bárki az utcán/hó!
Próbáljon meg bejárni dolgozni, enni, vagy aludjon egy alkoholistákkal teli szállón.
Jó étvágyat, szép álmokat minden napra.
Gratulálok, taps, hogy most nektek megy, örülök neki.
Értelelemszerúen nem a jó magyar, vérbeli szolgáknak szól a kérdés.
Egész 20 as éveimben dolgoztam, feketén, biboláris dapresszióval, egyéb dolgokkal, pl szociális fóbia, stb
Végig 28 ezer volt a
RENDSZERES Szociális segély, kb 2004-.
NEM csak nekem.
A munka opcionális volt,, el lehetett lenni, Cd, Dvd írás, stb.
Rengetegen elvoltunk.
Nem azoknak szól a kérdés, akiknek ez így jó ahogy Ma van.
Hogy kevesebb a már nem alap pénz,mint 20 éve.
Mégis honnan járjak be dolgozni 27 ből ? Mit egyek hó végéig ?
És a többi ember is aki ezt kapja?!
Vannak szerencsések akiknek vannak szüleik, stb, van kiindulási pont , de sokan vagyunk másképp is, bármilyen hihetetlen.
NEM, ismétlem, NEM azoknak szól a kérdés, akik nem ebbe vannak, hanem támogató közegben, stb.
Nem tudsz dolgozni? Milyen iskolai végzettséged van? Be kell állni a munkavilágába, hogy valamennyire boldogulj és eltartsd magad. Vannak megváltozott munkaképességűeknek munkahelyek. Nézz utána. Van ismerősöm aki hasonló pszichiátria diagnózissal dolgozik és kapja a leszázalékolás utáni nyugdiját is.
Aztán van olyan is aki le százalékoltatta magát, teljesen jól van, tudna dolgozni, de nem akar.
A kérdésedre válaszolva nem tudom mikor emelik és, hogy emelik-e egyáltalán. Ez a pénz semmi. De az is igaz, hogy munka után fizetnek.
felig nyertel.
egy orvos haverom.
ES ki is irod?
Van pofád?
Mindenki talpra tud allni.
Ha 64%-rá 27.075 Ft-ot kapsz, azt jelenti nem volt munkaviszonyod.
Szemérmetlenül kevés ez a pénz, de munkaviszonyhoz kötik, ezt kell figyelembe venni.
22 eves korom(suli) ota kb. 1,5 evet nem dolgoztam.
Most lehet hogy parkolora tesznek, mert par helyen nem feleltem meg.
Ha fel sem vesznek, akkor fizetnének. Mi ebben a logika?
20 éve 28 volt a Rendszeres Szociàlis segély.
Az alá nem mehetett ember.
És nehezen, de ki lehetett húzni vele/hó.
Kis fekete munka mellé, CD, DVD írás, kinek mi..
Ma, 40 évesen, 64%os egészségkárosodásra kapok 2 éve 27075 forintot.
Többnyire pszichiatriai bajaim vannak, pl Bipoláris depresszió, stb. Elvárás ugyan az.
Amióta hirtelen minden 10x annyi lett.
Nem is értem mire adják ezt, mire elég ?! Felháborító.
Szerintetek nem, olyan 50 lenne a reális ? Tekintve a 10x es árakat. Nem az hogy kevesebb mint 20 éve.
20 éve 20 as ért béreltem garzont.🤦🤷
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mennyi a rendszeres szociális segély összege?
- Kap valaki közületek rendszeres szociális segélyt?
- Kap valaki rendszeres szociális segélyt? Ha igen, mennyi az összege? Mikor szokták utalni?
- 40%-os csökkentett munkaképességű, rendszeres szociális járadékban részesülő munkavállaló jogosult-e álláskeresési, stb járadékra?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?