Gázszámla - Tudja valaki, hogy miért jött ebben a hónapban is a régi számla? (tudásbázis)
Szerintem ezt korrigálni fogják.
Az átalányt fizetőknek lehet, hogy már elkészítették előre számlát.
Várd meg a következő havit is.
Szólni kellett volna, hogy emelni szeretnél a havi rész számlákon, hogy majd az éves elszámoláskor ne kelljen nagyon sokat fizetned.
De szerintem még most sem késő, persze attól függ, melyik hónapban történik nálatok az éves elszámolás.
Ahhoz, hogy az emelt rezsiárat számlázzák? Azt külön kérni kell? Nem hallottam róla, de utána nézek akkor ennek, köszönöm.
Vagy a saját rész-számlámat kellett volna az új rezsi-táblázatnak megfelelően módosítanom? Fogalmam sincs.
Igen, ezt csak így lehet, meg persze többet is fogok havonta utalni.
Csak számomra az a döbbenetes, hogy ezt így oldották meg?!
Biztos nehéz lesz, de addig azért valalhogy próbálj meg spórolni, hogy ki tudd fizetni a megemelt számlát!!
Sajnos más ötletem nincs!
Szerintem majd a végelszámoló számlánál fogják a limit feletti részt kiszámlázni, mivel átalánydíjas vagy.
A barátoméknál februárban lesz a végelszámolás, ő is az eddig fizetett rész-számla értéket fizette ebben és a múlt hónapban is.
Természetesen nem bánom, hogy nem az emelt összeget kell fizetni, de valamikor nyilván be fogják hajtani a limit feletti fogyasztást.
Átalánydíjas vagyok, pont azért ,hogy kiegyenlítve kelljen fizetnem télen is és nyáron is.
Tud ebben segíteni nekem valaki?
További ajánlott fórumok:
- Ki tudja, hogy mikor lesz a számlán a nyugdij?
- Tudja valaki, hogy igaz-e az, hogy pénzt írnak jóvá beteg gyerek számláján ha továbbküldöm iwiwen az üzenetet?
- Akinek Telenor előfizetése van megkapta már a számlát ebben a hónapban?
- Melyik kártyát, számlát, ajánlatos nyitni ebben az esetben?
- Gázszámla kiszámolás hogyan történik? Tudja valaki a képletet?
- Tudja valaki, hogy mikor lesz a számlán a GYÁS ebben a hónapban, ha az OEP-tól kapom?