Tudja valaki, hogy igaz-e az, hogy pénzt írnak jóvá beteg gyerek számláján ha továbbküldöm iwiwen az üzenetet? (tudásbázis kérdés)
Ha még hiszel az esti mesékben akkor küldözgesd nyugodtan tovább.
Ezeknek az emaileknek semmi alapja nincs.Több éve ugyanazok a neveket, címeket, esetleg számlaszámokat tartalmazó levelek keringenek a világba és érdekes nem öregszenek........
Ugyan! Ki a fene nézegetné, hogy a sok hülye kinek és mit írogat???
A másik a ritka vér kell a beteg kisfiúnak! A kisfiú 4 éves azóta és makk egészséges, soha nem is volt beteg, még csak nem is B vércsoportú :((((!!! A megadott telefonszám pedig már nem létezik, mert a családnak elege lett a zaklatókból...
Én is kapok ilyesmit. Nem hiszek benne. Ideig még az érkezettek listáján van. aztán törlöm.
( nem akarok bunkó lenni, hogy olvasás nélkül törlöm. azt látja a másik elolvastam, vagy nem )
E - mailra szokott biztosítás, könyvet vegyek ilyesmik, ki se bontom, törlöm.
A számomra ismeretlen nyelvű katyvaszokat is törlöm..
Ugyanilyen hülyeség, hogy a Bill Gates szétosztja a vagyonát, meg ha továbbküldöd mobilt vagy laptopot kapsz.
A "ha kitörlöd neked nincs szíved" és egyéb fenyegetőzésektől pedig hányingert kapok.
Vagy mégsem...
Én inkább ismerős beteg gyerek szüleinek adom ...személyesen....
Ha már közvetítő van...abból lenyúlnak!!!
Tapasztalatból írom. Sajnos....
BE ne dőlj, nagy hazugság, és ostobaság, és az a baj, hogy nagyon sok diplomás ember bedől az ilyen ostobaságnak, és küldözgeti tovább...
Nekem annyira elegem lett ezekből a küldd tovább üzenetekből, hogy két hete töröltem magam az iwiwről...
További ajánlott fórumok:
- Milyen üzenetet kaptál és mikor?
- Kaptál már üzenetet a szellemvilágtól?
- Az iwiw-en kaptam ezt az üzenetet? Ez komoly?
- Egy 29 éves nővel miért nem akar senki privát üzenetet váltani bármiről?
- Hogy lehet elkerülni a x embernek továbbküldendő köremaileket?
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!