Gazpaccio recept

Elkészítési idő 2 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Gazpaccio hozzávalói:
8 paradicsom (konzerv hamozott paradicsom is jo)
1 kigyouborka
1 kisebb fej voroshagyma
3 ek. bor/balzsamecet
fokhagyma izles szerint
so, bors, olivaolaj, friss petrezselyem
paradicsomle


A Gazpaccio elkészítési módja:
Turmixgepbe dobaljuk a hozzavalokat,jol osszeturmixoljuk, minimum 20 mp, ne sajnaljuk az idot!!! Paradicsomlevel higithatjuk, barna kenyer kockakkal surithetjuk. 1 orara hutobe tesszuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A gazpaccio elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook