Garmin FR 610 vagy Polar RCX5? (tudásbázis)
Koszonom, az infokat... Elsosorban futashoz kellene, felmaratonra keszulok. De futas mellett intervall edzeseket is csinalok, leginkabb itthon. NEkem eddig mindenki a Polart javasolta "szakertok" kozul, mert allitolag a Polar ceg tudomanyos hatterrel is el van latva. Most meg az FT60 modellre probalnak rabeszelni.
Ha Garmin, akkor csakis az FR 610 johet szoba, a tobbi onvedelmi fegyvernek is lemenne, annyira brutalis.
Nem csak sportolashoz hasznalnam, napkozbeni, irodai viseletre is, mert van, hogy ebedszunetben megyek futni , es nincs idom se kedvem cserelgetni es esetleg elhagyni.
A Garmin elonye a hatranya is, vagyis a beepitett gps miatt majdnem naponta kene tolteni, mint egy okos telefont. Az erinto kepernyo sem tudom milyen a hasznalatban... A polar RCX5 designe aloban fenyevekkel jobb. Letusztult fazon, lapos, kezre simulo test...Kar, hogy nincs belole noiesebb kivitel...
Megnéztem jobban a Garmin órákat. Szerintem is érdemesebb azt venni. Van benne gps, nem kell külön karpánt. Elemmel nincs gond mert tölthető akksija van. Érintőképernyő is jó. Egyetlen előnye a Polarnak a design, de ez ízlés kérdése és sportnál amúgy is másodlagos szempont:)
Maratonfutókon mindig Garmint látok, rossz nem lehet. Sífutókon inkább Polart.
További ajánlott fórumok:
- Okos óra vagy Polar óra?
- Mi a különbség a Bioptron és az "olcsóbb" polarizált fényt adó lámpa közt?
- Vasalhatós matricát lehet polárra vasalni? Ti mire vasaltátok?
- Pulzus mérő polár óra és öv
- Bölcsödében miben érdemes a kislánynak lenni télen? Nadrágban zoknival, vagy harisnya és kord/polár ruhácska?
- Szerintetek bárányszőrös vagy polárral bélelt lábzsákot vegyek?