Futás előtt mennyi idővel célszerű enni? (tudásbázis)
www.keto.hu esetleg... bár én onnan még nem varázsoltam semmit, azért remélem, tetszeni fog, mert másik ilyen oldalt nem ismerek.
Fő elvem a sok-sok tiszta nyers zöldség, egy darab husi és sok zsír. Amúgy gebe vagyok. 49 kiló. :)
én mindig fejből főzöcskézek és alkotok salátákat, meg főleg aszerint, épp mi terem meg a kertben.
Én is szívesen kipróbálnám. Majd megpróbálok hozzá recepteket gyűjteni. Sok jót hallottam a paleóról és a paleo ketogénről is.
Esetleg van olyan oldal, amelyiket ajánlasz recepteket tekintve?
Persze! :) rengeteg féle zöldséget fogyasztok, főleg nyersen, husi, mindenféle, jó zsírosan, zöld fűszerekkel, szalonna,töpörtyű, tojás, olajos magvak. A változatosság lehetősége épp úgy benne van, mint a szénhidrátokkal, sokan süteményeznek is, én azt igen ritkán, nem szívesen időzök a konyhában. Nincs a húsi mellett rizs. Nincs a kávéban tej és cukor, hanem üresen.
Az tény, hogy kitartás és találékonyság kell hozzá eleinte.
Úgy értem, ha 1000 méternél többet futok napi szinten, akkor fogyok.
Jó, ehhez hozzá tartozik, hogy paleo ketogénen vagyok évek óta.
A kocogás-totyogás nekem sem a műfajom, elhaláloznék az unalomtól! :D Meg annyi időm soha az életben nem lesz! :) Csak keményen, hamar! :D
Én reggel súlyzózok:D
Nem akarok integető izmokat:DDDD
Én futok:D
Nem bírok kocogni, nem rám van kalibrálva az a sebesség, én annál sokkal pörgősebb vagyok:D
Ha a napi 1000 métert meghaladom, akkor permanensen fogyok el
Ezt, hogy érted?
Én is úgy szoktam futni, hogy 200 méter futás, 200 méter séta. Szerintem így a leghatásosabb.
reggel futottam, fél liter víz, két kávé, aztán fél órára rá futás. Csak utána reggeliztem.
Most este futok, épp most vergődtem be, evés előtte egy órával, de figyelek, hogy délután rendesen igyak.
Este jobban megy a futás, nekem, bár csak rövid, úgy 200 méteres sprinteket futok a korábbi 3-4 kilóméterrel szemben. Ha a napi 1000 métert meghaladom, akkor permanensen fogyok el, azt meg nekem nem kéne. :D
További ajánlott fórumok:
- Szülés után mennyi idővel lehet a futást elkezdeni?
- Menstruáció előtt mennyi idővel vannak panaszaitok?
- Mennyi idővel a kiköltözés előtt kell jelezni a lakás tulajdonosának?
- Mennyi idővel kerültél esküvő előtt "ünnepi" hangulatba?
- Esküvő előtt mennyi idővel kell bejelentkezni az anyakönyvvezetői hivatalba?
- MR előtt mennyi idővel nem lehet hajat festeni?