Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Fűszeres sajtgolyót csinálnék és a recept Krémsajtot ír, ez egyenlő a mascarponéval? fórum

Fűszeres sajtgolyót csinálnék és a recept Krémsajtot ír, ez egyenlő a mascarponéval? (beszélgetés)


2012. márc. 25. 08:37

fűszeres sajtGATYÓ :D

megkeresem már a szemüvegemet

19. globus (válaszként erre: 15. - Kitti1981)
2012. márc. 24. 20:11
Szerintem ne nyomd bele egyszerre az összes krémsajtot, csak apránként, hátha puha lesz.
18. zebracsikó (válaszként erre: 15. - Kitti1981)
2012. márc. 24. 20:11
köszönöm, jól hangzik és tömlős sajtból csinálnám :)
17. 2a69f78972 (válaszként erre: 15. - Kitti1981)
2012. márc. 24. 20:10

Na, akkor egyszerű !!!!!!!


Trapistából is van krémfajt! Azt tegyél bele, az egységes ízért!

16. kitti1981 (válaszként erre: 14. - Globus)
2012. márc. 24. 20:08
Nálunk csak Pro.i van! :(
15. kitti1981 (válaszként erre: 12. - Zebracsikó)
2012. márc. 24. 20:07

Fűszeres Sajtgolyó!


25Dkg krémsajt

10dkg vaj

30dkg trappista

2 evőkanál tejföl

só,bors

1 csokor petrezselyem zöldje

1 csokor snidling


minden szépen össze keverünk,hogy jól formázható masszát kapjunk! Majd egy részét pirospaprikába forgatjuk és másik részét petrezselyembe!De a petrezselymet és a snidlinget a masszába aprítva bele tesszük és azon felül kell még petrezselyem!

14. globus
2012. márc. 24. 20:04
Eléggé silányak egy ideje a krémsajtok, olyan híg állagúak, mint a f.s :) Még leginkább a Mat.h-ban kapható W.nny márkájú elfogadható, amiből van natúr, tejszínes, és sonkás ízű.
13. 2a69f78972 (válaszként erre: 11. - Kitti1981)
2012. márc. 24. 20:02
Szívesen máskor is!:)
2012. márc. 24. 20:01
leírnád a receptet?
11. kitti1981 (válaszként erre: 9. - 2a69f78972)
2012. márc. 24. 20:01
Köszi a segítséget mindenkinek!:)
10. zebracsikó (válaszként erre: 8. - Kitti1981)
2012. márc. 24. 20:01

nem tudom, elég ritkán veszek, én is csak akkor, ha valami recept megkívánja


én biztos füstöltet vennék, abból viszot a Karaván jó

9. 2a69f78972 (válaszként erre: 5. - Kitti1981)
2012. márc. 24. 19:59

Azt nem tudom, hogy a könyv mire gondol, de azt igen, hogy millió ízű és kiszerelésű krémsajt létezik.

A tömlős, a dobozos, a háromszögletű, a tubusos és mér kitudja hányféle?


Mivel fűszerest csinálsz, keress olyant, aminek az íze a Te fűszereiddel azonos, vagy harmonizál.

8. kitti1981 (válaszként erre: 7. - Zebracsikó)
2012. márc. 24. 19:58
Márka???
7. zebracsikó (válaszként erre: 5. - Kitti1981)
2012. márc. 24. 19:55

ha mascarpone kéne, akkor azt írták volna, hidd el.


Sajtgolyóhoz sajtízű sajtkrém kell

6. 2a69f78972 (válaszként erre: 4. - Zebracsikó)
2012. márc. 24. 19:54
Egyetértek !!!
5. kitti1981 (válaszként erre: 4. - Zebracsikó)
2012. márc. 24. 19:54
na ez az? akkor milyen krémsajtra gondol a könyv :)
2012. márc. 24. 19:53
én biztos nem mascarponéval csinálnám, annak tejszíníze van, nem sajtíze
2012. márc. 24. 19:53
Vagy a mascarponén kívül van más fajta krémsajt is??
2012. márc. 24. 19:53
szerintem a krémsajt a kempingsajt, vagyis a tömlős sajt
2012. márc. 24. 19:52
mascarponéval??????

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook