Mennyí ídő alatt lehet leadni az úszógumit, ha ilyen erősítéseket csinálnék rá? (beszélgetős fórum)
Ha neked van tapasztalatod abban, hogy ilyen gyakorlatoktól lemegy a nagy has, diéta nélkül, ráadásul a zsírból is izom lesz, akkor talán te tudod azt legjobban, mennyi idő szükséges még.
Én szakértő oldalon is azt olvastam, illetve az edzőm is azt mondta, hogy magából a zsírból annyira lesz izom, mint a szemből orr, illetve a zsírt levinni diéta, aerob, súlyzós edzés kombinációjával lehet.
Én nem tudok diétázni mert nagyon szeretek enni de ki ne szeretne a finomabbnál finomabb kajákat.
Nekem 2 éve is sikerült vékonyodni pedig csak erősítettem meg karikáztam csak le ment 5 kiló és abba is hagytam.
Ma voltam fitnese terembe két hete nem látott az edzőm és azt mondta nagyon látványosan ment le a hasamból is és ő vékonyabbnak lát.
Nem méretem magam majd jövőhéten fogom meg méreckedni is.
Nekem nem nagy a hasam csak én olyan nagyon lapos hasat szeretnék.
Ja és nekem ez úgy sikerült ezt a 6cm minúszt,hogy egyálltalán nem diétáztam nem figyeltem a kajára,hogy mit mennyit mikor eszem.
Pedig én nagyon szeretek enni meg az étvágyam túl nagy is és sokat is eszek. A csoki a mindenem meg az édeségek.Az edzőm is mondta,hogy kevesett egyek és sürűn .Az a baj bennem,hogy én sokat eszem és sürün.
Fogynom nemigen kell éppen inkább alakulnom mert nem vagyok 60kg.
Mi az a Callanetics, pilatest nem hallottam még róluk.
Ezt nekem edző mondta,hogy a zsír átalakul izommá.
Meg erről nagyon sokat olvastam is.
De az első hónapba csak egy kilót fogytam le azért gondolom,hát ha most a második hónapba meg indulna nálam még 2-3kiló fogyás.
Azzal nincsen gondom a kitartással.
Nagyon szeretek járni imádom nagyon csinállni.
Hát kell de nekem meg mondta az edzőm nagyon büszke rám.
Hetente ott vagyok 5 napot és 2-2,5órát már mikor ott van ő küld haza,hogy vége az edzésnek.
Bennem nagyon nagy az akaraterő és a kitartás.
Én ha el is fogom érni amit szeretnék utána is járni fogok biztos én nagyon szeretem csinállni.
Igen húsvétkor indultam volna ki.
Vasárnap össze is pakoltam mindent párom el is vitt este úgy volt reggel indulunk és reggel még is csak vissza mondtam.
Majd most megyek ha itt mindent el intéztem.
Persze végzek többféle kardiót.
Csak van aki írta,hogy egy hónapja jár konditerembe és le adót 5kg.
Én rólam nemigen akarnak mozdulni le a kilók.
De engem nem is érdekel csak a zsírpárnám meg hasam le menjen.
Túl gyorsan akartam leírni a gondolataimat.
A sportban is kell az akaraterő (kitartás), mint minden másban.
:D:D:D
Amúgy nem fog gyakorlatoktól csökkeni az úszógumi, csak a diétától. Este evésről meg annyit, hogy inkább arra kell figyelni, hogy pár órával alvás előtt letudjuk az utolsó étkezést, ami lehetőleg szénhidrátszegény legyen, de ha nagyon nem megy akkor is max zöldség.
Nem a hasadat kell edzeni sokat, hanem a nagy izmokat (hát, comb). Ezek több energiát igényelnek=több kalóriát=több zsírt égetnek.
Bocsi nagyobb körméretből könnyebbet akartam írni, kisebből a nehezebb
:)
Nagyban függ az intenzitástól, mivel lement az első 6-cm az nagyon jó gratulálok, viszont a második 6 nehezebben fog lemenni, mert nagyobb súlyból (körméretből) nehezebben fogod ugyanezt az eredményt elérni.
Kitartás, sok munka kell hozzá, de megéri.
nem ettél egy honapig vacsit, és akkor ment le a hasad és az uszogumik? vagyis gondolom mellette mozogtál is, de hogy ez a lényege a dolognak?
mert én pl 6után biztosan nem eszek semmit, és sokkal könnyebbnek érzem magam.
én is gondoltam ám arra, hogy vacsi kihagyom teljes mértékben, de diétásoknál az ebéd idő 2óráig bezárul.. :)) ki lehet birni amugy szerintem, max korog a hasunk, na és? :D iszunk rá cukor nélküli gyogyteát :D
Járok másfél hónapja egy fitnes terembe tornázgatok elég keményen hetente 5 ször 2-2,5 órákat.
Egy hónapalatt elértem ,hogy 6 cm le ment a derekamról.
Jó lenne megint egy hónap alatt le menne 6 cm.
További ajánlott fórumok:
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Lapos has avagy tüntessük el az úszógumit
- Rántott karfiolt csinálnék. Panírozás előtt kell-e valahogy fűszerezni vagy sózni a nyers karfiolt?
- Gyerekek immunrendszerének erősítése
- Ha csinálnék csoki kelyhet, mit rakhatnék bele? Nyáron fagyit, de télen? Esetleg kihűlt pudingot?
- Mennyi idő alatt tudom leadni az úszógumit, ha eljárok konditerembe?