Takarítani kellene, de mindent csinálnék csak azt nem. Nem... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ha a páromnak fájna a lába és dereka, akkor egyértelmű, hogy én venném át a munkát.
Beszélj vele! Attól, hogy nem így nevelték, nem így szokta meg, most új helyzet van, legyen együttérző és segítsen.
Jó szívvel adni és kapni, kölcsönösen, minden területen. Egy kapcsolat így működik...
Nekem sem a kedvenc időtöltésem a takarítás, de muszáj rendet tenni.
Nem érzem jól magam, ha rendetlenséget látok. Irtóra zavar.
Nálunk még van, nyugdíjas bácsi a szomszéd utcában. Ragaszt, varr, sarkal, talpal, igazi műhelye van. Összeszedjük az összes problémás cipőt, megtisztítom a talpát is, biztonság kedvéért ragasztok rájuk matricát.
Szerettem volna javíttatni egy bőröndöt, ahhoz nincs gépe, különben elfogadta volna.
Férjem mellett inaskodva megtanultam fúrni ,sőt kaptam kis láncfűrészt is.
A becsületes szakmám :suszter😁
Lehet innen a jó kézügyesség.
Elkészítek egy lábbelit a tervezéstől a végéig.
Erre eddig még nem gondoltam.
Szükségünk nincs is még felére sem, felesleges porfogók.
Én takarítani szeretek ,és minden mást is :festek ,glettelek ,bútort újitok fel ,fúrok ,faragok stb...
Csak főzni ne kelljen 😫
A takarítás meg a másik fele! A port, mocskot, rendetlenséget én se szeretem, hozzáállni meg megint más kérdés. Túl sok a vacak, amit el kéne ajándékozni vagy be kéne dobozolni. Portalanítani meg idegőrlő! 😟
Ennek ellenére, ahova tisztaságot akarok, oda könnyen varázsolok!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek lehet okosan takarítani?
- Ha más munkalehetőséged nem adódna, elmennél takarítani?
- Rántott karfiolt csinálnék. Panírozás előtt kell-e valahogy fűszerezni vagy sózni a nyers karfiolt?
- Mi a neve annak a törlőnek, amivel vegyszer nélkül lehet takarítani?
- Bepenészedtek a télre elpakolt nyári ruháim, cipőim a szekrényben az albérletemben! Mit tegyek velük? Most mindent ki kellene dobnom?
- Jelen esetben, ha én rontottam el, én kellene nő létemre közeledjek? Hülyét csinálnék magamból?