Fűszercímkét hol lehet kapni? (tudásbázis)
szia
én 100 ftáos boltban láttam, de én más füszereket is használok ezért gyártottam magamnak
szerintem sokkal szebb....
üdv mari
Frissítsük fel ezt a témát:))
Egyszer - jó pár éve - az egyik magazin mellékleteként volt olyan fűszercimke (pár db), hogy a fűszer rajzolt képe volt rajta...
Nos, ilyet szeretnék! Venni vettem azóta már többfélét, másfélét, de egyik sem az igazi.
Látott valahol valaki ilyet?
Köszi, még mindig kell:))
Remélem. boldogulok vele:)
sziasztok, bár már több, mint egy éves ez a fórum, de másikat nem találtam fűszercímke-témában, ezért itt megosztom, amit találtam:
szerkeszthető címke, kerek:
szerkeszthető címke, álló téglalap:
sajnos a letöltési útmutató angol nyelvű, de ha vki nem is beszéli a nyelvet, segítséggel fél perc.
Bocsi, csak most láttam, hogy írtál...
Nem WordPadban mentettem...elvileg...
Nekem is Open Office van, és abban mentettem elvileg Word formátumként... Nem értem, miért lett Pad... Namindegy.
Ha szeretnéd, átküldöm Neked az Open Office saját formátumában...
De, ha nem kell sincs harag. :o)
Elvileg Word-ben mentettem el...
Azt nem ismered?
Milyen programot használsz? Ha van nekem is, megpróbálom átteni abba. :o)
Amit küldtem, nagyon nem tetszett? Igaz, csak nagyon összecsapott volt...
Nem gond, csak kíváncsiskodom. :o)
Engem érdekel továbbra is bármi, mert én eddig hiába próbálkoztam, nem lett belőle semmi szép...:(
Email-címet küldöm priviben.
Sziasztok!
Megkérdeztem anyut, Pagemaker programban csinálta...
Nekem olyanom nincs, így nem küldte el... Ha valamelyikőtöknek van, szívesen elkérem. :o)
De, addig én eljátszottam kicsit vele és csináltam pár mintát Wordben. Ha az is érdekel Titeket, emilben elküldöm.
De tényleg nagyon kis egyszerűek. :o)
Be kell valljam, arra gondoltam. :o)
Nekem anyukám számítógéppel szerkeszti, és nyomtatja. :o) Sima egyszerű keretes, feliratos.
Szerintem biztos sikerül Neked is... :o)
De, ha úgy gondolod, mégsem, szívesen elkérem Neked az övét, és akkor csak a feliratokat kell cserélgetni. :o)
Keresgettem, de nem találtam olyan helyet, ahol lennének címék...
Vagy arra gondolsz, hogy a saját kreatívságomban bízva?
További ajánlott fórumok:
- Élesztőt hol lehet most kapni?
- Magyarországon lehet tengerimalac húst kapni?
- Sehol nem lehet kapni a kedvenc parfümömet-Moschus Exotiv Love. Tud valaki segíteni?
- Hol lehet szép és csinos nagyméretű ruhákat kapni?
- Hol lehet kapni HAMA márkájú iskolatáskát?
- Szerintetek ha nem lehet kapni BL80-as lisztet, akkor azt lehet helyettesíteni rendes sima BL55 liszttel?