Fürdőszoba dekorációk (beszélgetés)
Az biztos nagyon szép!!!!! De itt viszont baba lesz, úgyhogy atombiztos dekoráció fog kelleni! Tapasztalat! :)
Én mikor felújítottuk a fürdőt - mivel épp k....va drága volt a bordűr csempe - üvegmatrica csíkot csináltam. Egyáltalán nem jön le még ha gőz van akkor sem. Azóta egyszer cseréltem, mert meguntam és lecseréltem egy színesebbre.
Viszont nálunk a sarokba felfúrtunk műanyag cserepet és - hát mivel sötét panel a fürdő - műfutót tettünk bele, de azért így is jól néz ki.
szia!
Én vettem az IKEA-ban 2db 595ft-os átlátszó üvegvázát:
Nagyon szép,vettem hozzá kavicsot is,250ft volt egy kiló,szintén IKEA-S,ezt beleraktam az aljába,a tetejére pedig 1-2kagylót!A kád két belső sarkába tettem,nagyon szimpla,de mégis mutatós ettől a fürdőszobám!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Sokat segítettetek! Igazából elloptam a tükröset is, kirakom az előszobaszekrény tükrét:)
Nemsokára kisbabám lesz, most vagyunk a 4. hónapban, és újítjuk a lakást! És szeretném nagyon széppé varázsolni! :):)
Szeretnék egy kis segítséget kérni!
A fürdőkád oldalát, és felette szép kis színes kavicsokat szeretnék tenni. Hogyan kell ezt, és hol vehetek szép kavicsokat?
Köszönöm a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Milyen színű a fürdőszobád?
- Karácsonyi díszek, karácsonyi dekoráció
- Ti költöznétek az új házba, ha fürdőszoba kész van teljesen, bútorok nincsenek csak 1 ágy?
- Rettegés a fürdőszobában pucéran
- Karácsony 2013 (SK/DIY) - Dekorációs ötletek, adventi naptárak, sk ajándékok
- Te milyen színűre csempéznéd a fürdőszobádat?