Mennyire bonyolult kiszedni egy fürdőkádat? (tudásbázis)
Ugorgyunk :)
Nem irigylem a témanyitót, nem tudja mi vár rá
Nem a kád kibontás a gond hanem majd az új beállitása és a csövezése
Klasszikus létemre, pihizek pár percet.
Félreértettél valamit, én egyáltalán nem sértődtem meg. Ha esetleg én bántottalak meg, én kérek elnézést. Pár hónapja sértődtem meg, amikor egy állítólagos nő évekig udvarolt, aztán hirtelen rájöttem hogy férfi volt. Töröltem is az előző nicknevem.
Najó, kicsit megnéztem mindkettőt
Ég és föl a különbség a magyar és nem magyar megoldások között
Viszont egyetlen magyar leirást sem találtam a kád kiszereléséről
Mindegy, mert azt csak törni zúzni kell
Az új beállitása kissé nyűgösebb
Így van. Itt másképpen van mint nálatok. Meg aztán van sokféle, én még emlékszem azokra, amik kis lábakon álltak. Meg a kád nélküli gyerekkoromra, ahogyan lavórban mosakodtunk.
Akartam mondani, h legyél jó ha tudsz, de meggondoltam magam. Ha jó lennél, nagyon unalmas lenne, tehát rosszalkodj. Kocsonyát főztem ma, mennem kell a dolgomra. Jó éjszakát, azoknak akiknek az jön.
Ahol víz marad az magyarul szifon vagy bűzelzáró a leánykori neve
Nem nézek videót, azok már nem mutatnak újat, bár nem szakmám a vizes munka
Te is én is állítottunk be kádat csak a Föld másik felén :)
Ezermester létemre kicseréltem párat, leginkább a barátaimnak, mert itt ez nagyon drága dolog.
A lefolyó cső U-alakban megvan hajlitva, amiben víz marad, az zárja el a kanálisból a gázt.
Az is lehet, h Európában kicsit más, mint a NAGYtócsának ezen az oldalán.
Itt van neked pár videó, nézd meg őket, és utána folytathatjuk ezt az észjárást.
Ke3verőcsap feltételem a falban, az uj kád kb ugyanakkpora mint a régi
Szoval vízelzásár minek
Lefolyóba milyen gáz kerülne? Ameddig nincs szétverve a beépités a lefolyóhoz sem fér
Vagy én értek félre valamit?
Egyszerű.
Le kell zárni a vizet, szétkapcsolni a vízvezetékeket, eldugaszolni a lefolyót, hogy a gáz ne tudjon beszivárogni a házba/lakásba. Ha új kád megy, az eltakarja a régi helyét. Ha nem, akkor javítani kell a padlót.
Van egy fórum, ahol egy anyuka egyedül bontott szét egy egész házat, csak a főfalak maradtak.
Én is szedtem szét kádat, és cserépkályhát is. Amíg egészség van, kivitelezhető, csak akarat és érték kérdése, meg a muszáj, az bizony nagy úr...magad uram, ha szolgád nincs.
Bocsi,,csak azt kérdezted egyedül csinálja e.
Erre írtam,,mert egy fürdőkád bontás ,kicipelés ,berakás,,az nem az a barkács kategória.
További ajánlott fórumok:
- Régi fürdőkádat milyen takarítószerekkel tartjátok tisztán?
- Szerintetek melyik a jobb? A hagyományos lemez fürdőkád, vagy az újabb akrilkád?
- Gyerek fürdetése szempontjából a fürdőkád vagy a zuhanykabin jobb?
- A fürdőkád festetése tartós?
- Olajfolt kiszedése autókárpitból hogy lehetséges?
- Kertben lévő betontömbök (kerti út) kiszedésével, eltávolításával kit bízzak meg?