Olajfolt kiszedése autókárpitból hogy lehetséges? (tudásbázis)
Köszi mindenkinek!
Az a baj, hogy nem azonnal vettem észre, szóval az ülés is beitta. Szóval kiszivatni kell valamivel...
Igaz, motorolaj volt a folt, ami ásványolaj vagy szintetikus, míg a tied növényolaj
Egy próbát megér
Egy haverom próbálta sikerrel
Brigéciol autósbltban vagy benzinkúton kapható, műszaki olaj oldó, foltra ráöntve, kissé állni hagyni, bő vizzel leöntve és vizes porszívóval kiszivatni. Nyilván el fog ütni a szín, mert ott sokkal tisztább lesz a kárpit, így az egészet átmosta utána mosószerrel
Vizes az, amelyiknek nem porzsákja van, hanem ....
Akkor biztos! :)
Köszi még egyszer!
Ha esetleg bp-i vagy, meg tudnád írni privátban, hol szedték ki? :) Nem járnám be a várost, ha van egy tuti hely. :)
De, ők elvileg ki tudják szedni. Mondani kell nekik, hogy olajról van szó és majd olyan cuccot tesznek a víz mellé a gépbe, ami zsíroldó hatású.Sok sikert hozzá!
Ha nekünk a motorolaj kijött, nektek is fog sikerülni!:)
Sziasztok!
2 napja az ülésen kosárban vittem kaját, és az étolaj kifolyt az ülésre. Próbáltam felitatni, mosogatószeres vízzel kiszedni, nem jött össze.
Valami egyéb ötlete van valakinek?
Előre is köszi!
További ajánlott fórumok:
- Fél év alatt 20 kg minusz! Lehetséges diétával és mozgással?
- Lapos has rövid időn belül. Lehetséges?
- Iskolai érdemjegy kijavítása lehetséges?
- Nős férfi udvarolna? Lehetséges ez?
- 2 gyerek nevelése egyedül - lehetséges?
- Szerintetek hogy lehetséges az, hogy egy férfi és egy nő nagyon jól kijönnek, kedvelik egymást, érdekli őket a másik, mégsem alkotnak párt?