Fura érzés a hasban (beszélgetés)
Sose tudjuk meg mi volt...
Nem tudom mennyi ilyen megoldatlan fórum terhét bírom még elviselni...
..ne sajnálj párszáz forintot tesztre!
Nem akarok lovagolni a témán,de épp a menstruáció NEM elmaradása miatt van aki már csak akkor veszi hogy terhes,amikor megmozdul a baba!
Nyugtasd meg magad azzal a teszttel!
A helyedben elvégeznék egyet-csak a miheztartás végett!...:-)
Hallottam olyanokról,akiknek szinte félidőigi megjött-persze nem ez az általános és egyáltalán nem biztos hogy + lesz a teszt!
És lehet hogy tényleg semmi extra,néha én is érzek ilyet,de nem vagyok terhes,igaz nekem van viszonyítási alapom,néha tényleg olyan érzés,mintha a fiatal magzat mocorogna....de nem akarlak megrémíteni!
Tesztet csináltál már?
Az hogy megjött-igaz egy nap késéssel-még semmit nem jelent!
Kb 3 hete olyan fura érzésem van a hasamban, mintha valami mozogna odabent.
Mielőtt bárki kiröhögne, nem vagyok felfújódva, nem változtattam semmit az étkezési szokásaimon, nincs se szorulásom, se hasmenésem. Egyik barátnőm szerint a szénsavas dolgok okozhatják, de csak teát, és mentes vizet iszom.
Viszont ez mellé társul egy enyhe émelygés, és kaja undor is. Étvágyam szinte nincs is, vagy talán már a lelkiek miatt, mert elég gyakran kihányom, amit ettem.
1 hete enyhe hőemelkedésem van. Voltam dokinál, ő azt mondta, biztos összeszedtem egy vírust, pihenjek többet. De nem érzem magam fáradtnak.
A menstruációm rendszeres, utoljára 31-én jött meg, 1 nap késéssel, de teljesen normális volt. Előtte nem késett.
Tegnap este elkezdett görcsölni a hasam, mintha meg akarna jönni.
Mi okozhatja még, ha nem terhesség, és nem is a szénsavas italok?
További ajánlott fórumok:
- Olyan fura érzésem van! Eddig iszonyúan anyás volt a pici lányom, csak én kellettem neki, pár napja viszont apát hívja!
- Fura érzés a hasamban
- Tünetek, amit nem tudok, hogy hogyan kellene neveznem...rossz érzés a hasban, hányinger, mi lehet ez?
- Budapesten és környékén hol műtik meg az embert leghamarabb egy majd 8 cm-s daganattal amit hasban találtak? (decemberre van időpontunk..)
- Fura érzés a méhemben
- Mennyire veszélyes hasban a lypoma?