Tünetek, amit nem tudok, hogy hogyan kellene neveznem...rossz érzés a hasban, hányinger, mi lehet ez? (tudásbázis kérdés)
elvileg hormonális zavarom van... s ezért van az egész...
de ez minden tünetet magyaráz? biztosan...
nem igazán tudom megnevezni mit is érzek pontosan...
azt tudom h kellemetlenül érzem magam...
a hasam feszeng...
hányingerem van...
a mellem is feszül...
kellemetlen ha hozzáérek...
az egyetlen kényelmes póz a fekvés...
és ez lehet sérv?:(
ezután jön az orvos, aki ezt alátáasztja, vagy megcáfolja...
ti mit gondoltok?
Nekem anno olyan volt, mintha egy halacska farka ficánkolna odabent :)
Így nevezném a terhesség ideje alatt az első mozgolódásokat. :)
Amiről Te beszélsz az lehet bélmozgás, vagy bármilyen gyomor-bélrendszeri baj.
igen ez a kettő között mozgok én is...
de ha fekszem nyugszik a hasam, amikor alszom az a legjobb :D
Elvileg bárhol érezheted, kisugározhat a fájdalom.
De nem tudom biztosan.
:) ja és tegyük hozzá, hogy olyan volt, mintha valami megülte volna a nyomromat és képtelen lennék megemészteni :) .... most jól megmosolyogtam saját magamat is, de hát csak az első és egyetlen volt :))
azért remélem gyorsan megtalálod a megfejtést! :)
Sziasztok!
A hasamban érzek apró nyomásokat, és akkor ott hideg lesz. Van, hogy odateszem a kezem és a hideg érzés kicsivel arrébb megy... Nem tudom behúzni a hasam, mert akkor fáj, de néha akkor is ha csak van...
és sokszor van napközben hányingerem...
szerintetek ez mi lehet?
nyugodtan kérdezzetek, mert igazán azt sem tudom, mit írjak, csak nem tudom, most ez mi...
További ajánlott fórumok:
- Mi használ terhességi hányinger ellen?
- Furcsa hányinger hetek óta
- Lányok, van köztetek olyan, aki megúszta émelygés, hányinger nélkül a terhességet?
- Ha megjön 1-3 napig csak feküdni tudok hányingerem van, gyenge vagyok és szabit kell kérnem mindig. Valakinek hasonló? Tippek?
- Kisfiamat kb. fél órája életében először megcsípte egy darázs. Ha allergiás lenne rá, milyen tüneteknek kellene már jelenkeznie?
- A megtermékenyülés után mennyi idővel jelentkezhetnek reggeli hányingeres tünetek?