A megtermékenyülés után mennyi idővel jelentkezhetnek reggeli hányingeres tünetek? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Én most 31 hetes kismama vagyok, az első babánál is, meg nála is, a 7. hét táján kezdődött a hányinger, az első babánál nagyon intenzív egész napos rosszullétek, és többszöri hányás is volt naponta, fogytam vagy 3 kg-ot az elején, de most a 2-nál már csak inkább émelygés jelentkezett, az is főleg reggel, hányás csak 1-2 alkalommal volt. Hátha megúszod, van akinél egyáltalán nincs rosszullét.
Szia!
Mi 22 hetes vagyunk,és kb.7-8 héttől kezdődött el a reggeli hányinger,hányással,és utána MINDENNAP de csak reggel,az émelygés az volt,hogy egész nap volt!Aztán 12-13.héttől ritkábban néha néha!A napokban volt,hogy elkezdett fájni a fejem,aztán vagy 3x öleltem meg a wc-t:-)
Sziasztok!
Én most 31 hetes vagyok, nekem kb. a 8. héttől jelentkezett a hányinger, és kb. a 14 hétig tartott az előző babámnál is, és most is. De hátha te megúszod. :)
28 éves a lányom,és ha hihetelen is,de a második naptol az otodik honapig hánytam.Már rég volt,de így volt.
Neked ezt nem kivánom.Jo egészséget!
További ajánlott fórumok:
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Minden kismamának van hányingere, reggeli rosszulléte?
- Mi lehet az oka a reggeli, kora délelőtti hányingernek, émelygésnek, szédülésnek?
- Mi okozhatja a reggeli hányingert?
- Fejfájás, gyomortájéki fájdalom és lefekvéskor jelentkező elviselhetetlen szédülés és hányinger.Mire utlahat?
- Az émelygés és a hányinger csak a mensi elmaradása után jelentkezik terhesség esetén?