Fura érzés a méhemben (beszélgetős fórum)
Novemberben voltam covidos, és nekem a gyomromban van ez a fura érzés. Nem tudom megmondani pontosan, hogy milyen, mert nem fáj, csak olyan, mintha megfordulna a gyomorszájamnál Alien;)
Naponta egyszer van ez az érzésem...
Sziasztok!
Most lehet hogy bolondnak fogtok nézni, én is annak érzem magam de nem tudom orvoshoz mikor sikerül eljutnom, hogy meg nézzen...
Az van hogy 1,5 éve próbálkozunk a párommal babázni. Sikertelenül.
A legutóbbi ciklusom előtt viszont elég furán voltam. Kinőttem a melltartóim, émelygés - kimerültség szállt rám. Össze vissza eszek vagy épp nem eszek mert nem kívánok semmit. És hirtelen ingadozik a hangulatom :( De megjött pontosan 30 napra ahogy szokott. Igaz 1.nap volt normálisnak nevezhető, azóta elég gyenge.
Ami miatt hülyén érzem magam, hogy fura érzésem van a méhemben. Nem fáj. Nem görcs. Néha olyan mintha megtekernék (de ez se fájdalmas inkább fura) és kézzel is érzem ahogy lüktet. A pulzusom is megnőtt.
Nem tudom mire vélni. Ezek a fura érzés a császáros hegem magasságában (icipicit alatta) van és nem folyamatos.
Nem akarnám bemagyarázni magamnak, hogy lehet baba jön csak van mellette mensi... De ötletem sincs mi okozza ezt a fura érzést.
Terhes egyébként nagyon régen voltam, a gyerekeim 12es 13 évesek. De azt tudom h anno őket éreztem és körbe röhögtek h nem érezhetem (még nem tudtam h ott vannak csak mintha lenne benne valaki... És bizony aztán kiderült hogy volt)
A dolog szépsége, hogy az elmúlt hónapban átestem a covidon. De még csak hasonló tünetről sem hallottam.
Volt valakinek hasonló? Az mi volt?
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legerősebb érzés ami most benned van?
- Furcsát érzek a méhemben
- Olyan fura érzésem van! Eddig iszonyúan anyás volt a pici lányom, csak én kellettem neki, pár napja viszont apát hívja!
- Fura érzés a hasban
- Hónapok óta felritkulást látnak a méhemben ultrahangos vizsgálaton... mi lehet ez?
- Fura érzés a hasamban