Hónapok óta felritkulást látnak a méhemben ultrahangos vizsgálaton... mi lehet ez? (tudásbázis kérdés)
Köszönöm szépen az infót!
Ma reggel iszonyat görcsökkel megérkezett a mensim.
Igazán kihozhatná azt a "piszkot" bentről...
Ja, még annyi, hogy a polip képes nőni, de amíg a baba a nagyobb odabenn, állítólag nincs gond.
Mindenesetre örülök, hogy elhagyott engem/minket a nyavalyás! :)
Nekem 2011 végén volt, hogy hetekig barnáztam, de mivel havit vártam, nem is törődtem vele. Aztán elkezdtek fájni a melleim, lett is hamar 2 csíkos tesztem. Viszont továbbra is barnáztam, mi több, együttlétek után rendes, friss vérzés. Dokihoz vissza, azt mondta, minden rendben, ne aggódjak. 1 héttel később már görcsölt is a hasam. akkor egy másik dokihoz mentem, ő vette észre a méhszáj-polipomat.
Pár héttel később egy vandál hüvelyi UH után irgalmatlanul elöntött a vér, rohanás be a kórházba, ahol annyit mondtak, hogy alvadt vér van a méhszájamon. Szerintem azzal a vizsgálattal valahogy le is szedte a doki a 'háziállatot', majd pár hónappal később gond nélkül megszületett a Törpikém. :)
Remélem, hamar kiderül, mi okozza és rendbe teszik a dolgokat nálad.
Az a baj, hogy 4 hónappal ezelőtt voltam a szokásos évi nőgyógyászati vizsgálaton, amikor felfedezte a doktornőm a méhszájsebem és a felritkulást a méhemben, de azt mondta várjuk meg a mensit és majd egy hónap múlva menjek vissza.
Kaptam is időpontot. Amikor visszamentem betegség miatt helyettesítette a doktornőmet egy idős bácsi. Aki kezdve attól hogy lekezelő, de még irtó bunkó is volt, és nem is foglalkozott velem.
Közölte, hogy menjek vissza 3 hónap múlva a doktornőmhöz. Megnyugodtam, mert gondoltam ért hozzá. Ez lett belőle! :(
Jaj, ez nem hangzik jól, de ne félj, nem lesz semmi baj. Biztosan jó kezekben van és nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen.
Most észre vették a gondot és még tudnak rajta segíteni.
akkor viszont lehet, hogy polip
most hiszteroszkópiád lesz? vagy ezt a fagyasztást, hogy csinálják?
ja, hogy a méhnyálkahártyád volt 14 mm, most meg 6 bocsi
azt hittem, hogy az a felritkulás
Mondjuk a polipról nem tudok sokat, de az nem nő, nem?
méhszájsebed is van? jaj
Sziasztok!
4 hónap alatt a második ultrahangos vizsgálaton láttak felritkulást a méhemben. Leguttóbb 14 mm-es volt a méhnyálkahártyám, most 6 mm. Legutóbbin már hasi ultrahanggal is látták ezt. Mi lehet??? Nagyon aggódom. :(
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek (is) ciki, ha az ultrahangos vizsgálatra az apuka is eljön?
- Milyen gyakran ismételnek meg ultrahang, CT vizsgálatokat panaszok esetén?
- Pajzsmirigy megvizsgálására melyik vizsgálat biztosabb, ultrahang vagy vérvétel?
- 12. heti ultrahang vizsgálatra jó szonográfus, genetikus
- Szombathelyen ki és hol végez 4D ultrahangos vizsgálatot?
- 4D ultrahang vizsgálat