Örülök, nekünk is nagy élmény volt, főleg a páromnak, már alig várja hogy újra menjünk. Persze én is! Ti is mentek még? Ja és meg tudtuk hogy lányunk lesz☺️☺️
Szia meg volt az uh .nagyon szuper volt kaptunk egy cuki képet is.ébreszgetni kelett de csak nyujtozkodott és ásitozott😆apukájának nagyon tetszett.kicsit ugy érzem kezdi felfogni .majd irj hogymilyen volt nektek is.
Viszont elküldte a csaj, hogy menjen nézesse meg magát, mert fele annyi a magzatvíz és 1950 helyett 1200 a gyerek súlya!
Elment a kórházba átküldték,hogy azonnal menjen át a másik szülészetre és még szteroidos injekciót is kapott, ha császár, akkor magától tudjon lélegezni a gyerek!
Elment a másik kórházba és közölték, hogy minden rendben nincs szó a fogyásról és a magzat víz is pont jó!
Visszaküldték az első kórházba és 5 napot bent kellett tölteni,mert az injekciókat meg kell már kapnia!
Kétszer ment el 4D-s ultrahangra egyszer sem volt hajlandó mutatni magát a gyerek!
Én 15 hetesen voltam mert több szem többet lát alapon mentem el a 12hetes genetikai után .elmény volt így is.igazság szerint a 28 30.hét után érdemes ha a pici arcára vagy kíváncsi .mert akkor már elég husi.de ha csak ellenörzés képpen akkor mindegy mikor mégy.
Én 27 hetesen mentem. Szintén azért, mert ilyen tizenhetesen még nem lehet túl sok mindent kivenni. Még nem olyan a forma, még nincs rajtuk semmi zsír. Nem igazán baba formájú. De persze mindig élmény!!!! Ha tehetitek menjetek késöbb is!! Jó mozizást!🙂
Én is ettől félek, hogy korán megyek. Ugyanakkor a dokim a 16. Hetes vizsgálaton nem tudta megmondani a baba nemét, amire már nagyon kíváncsi vagyok.🙂 És remélem a 4Dn kiderül. Ráadásul párommal egyszerre tudnák meg, az meg olyan jó lenne.
Az lenne a kérdésem, hogy ki mikor, hány hetesen ment 4D ultrahang vizsgálatra? Mikor a legjobb? Én azt olvastam a 16. Héttől a 30. Hétig bármikor lehet. Én két hét múlva megyek, amikor 19. Hetes leszek.