Nekem világ életemben frufrum volt, most is az van. Néhány éve megpróbáltam másként a hajamat, de nem tetszett, úgy hogy szerintem én már frufruval is halok meg - remélem, jó sokára :))
Kb. 2 éve nincs frufrum, mert soha nem bírtam meg- növeszteni. Nem tapasztaltam, hogy a koromat befolyásolta volna, mert alapból mosolygós a természete, talán így több látszik a szememből.
azt hiszem van akit igen, van akit nem. nekem pár éve lett frufrum vágva, azt mondták fiatalabbnak nézek ki tőle. de most már unom, annyi baj van vele.
Az biztos, hogy jól kell megválasztani, hogy mi áll jól, ha egyáltalán jól áll....
A saját példámból kiindulva, amíg nekem nem volt, nagyon lenyalt volt a hajam - ami addig fel sem tűnt. Mióta van - oldalra fésülve - azóta 26 helyett 21-22-23 évesnek néznek.... :D Tehát fiatalít! :D
Az igazság valahol félúton van. Kinek mi áll jól? Lehet hátrafésült, trendi "lenyalt" frizura seggig érő homlokon: ugyanolyan ronda, mint a vízszintesen ovális arc magasságát csökkentő frufru. Önmagában a hajzat fazonja nem garantál sikert, csak egy része lehet a mutatós megjelenésnek.
A fejformától is fűgg,illetve attól is,hogy oldalra van fésűlve a frufru,vagy teljesen egyenes és a szemig lelóg,vagy nagyon rövid,szinte a homlokra rásimuló frufru is más és más lehet..
nos,egy ducibb hölgyike kerek arcát a frufru biztos fiatalítja..
én spec nem szeretem..nem is áll jól,és nagyon bizgrurálja a homlokomat..ki is pattogot,mikor frufrum volt..