C&A-ban a nagyméretű ruhadarabok mennyire fiatalosak? (beszélgetés)
Nyilván nem ugyan olyanok kellenek. De ezek a sátorfazonúak amik az ilyen boltokban vannak csak mégjobban kövérítenek.
Nekem a caremo sem jön be bár régen láttam csak a kínálatát de ugyan azok a bő izék vannak. Sajna most nekem is megint nagy méret kell, mert a terhesség végén és a szoptatás alatt rettenetese lehagytam mag és elhíztam mint egy disznó, most próbálom rászánni magam a fogyóra,de nehezen megy és addig járni kéne valamiben, de sehol nme lehet normlis ruhákat kapni nagy méretben.
Igen...
A divatost, fiatalost nem úgy értettem, hogy akkor ugyanolyan testes simulós, hasat látni hagyós, alig takaró miniszoknyát akarok venni, mert neeeem... :DD Még ha lenne, akkor sem, mer az alkatomnak megfelelően öltözködöm, a különböző testalkatú embereknek pedig különböző ruhadarabok, szabások állnak jól. Tehát én a fiatalost nem erre értettem. :) Én amiket szeretek azok a csinos tunikák, sötétebb színű, nem túl rövid nadrágok, nem túl rövid, laza szoknyák... Ezeknél talán a minta a legmeghatározóbb számomra, hogy mennyire látom fiatalosnak. :))
Hát nem tudom... nyilván az ár/minőség arányt nézi az ember, én is tudnék jobb minőséget csak megfizetni nem tudom.
Egyébként szerintem meg kell nézni mit választ az ember, ott sem sz** minden. Felsőből olyat veszek általában amiben van lycra. Ha sima pamut akkor meg számítok rá, hogy nem tart egy szezonnál tovább. A farmerok szerintem jók, én szinte mindig C&A-s farmert hordok, bírják és kényelmesek is + normális a szabásuk.
Én molett méretű fiatalos ruhákat a caremo.hu
szazdivat.hu
beatyfashion.hu
oldalakon szoktam vásárolni.Jó a minősége,fiatalos bár nem olcsó!
Ja én nem tudtam, hogy 48-nál nagyobb méretekről beszélünk...50-esen felül tényleg nem túl fiatalos.
Minőséggel nekem nem volt gondom.
További ajánlott fórumok:
- Mi az a ruhadarab, amit semmiképp nem lennél hajlandó felvenni?
- Melyik/milyen ruhadarab az? amire már régóta vágysz de nem lelsz rá vagy nehezen tudod beszerezni?
- Hol lehet szép és csinos nagyméretű ruhákat kapni?
- Mi negyvenesek fitten és fiatalosan
- Milyen fehérítési módszerek vannak, amikkel tényleg fehéren tartható 1-1 ruhadarab?
- A budapesti Corvin plázában a C&A-ban vannak sárga címkés nagyméretű férfi nadrágok?