Érdemes hullámos hajból frufrut vágatni? (tudásbázis)
NEM!!!
határozottan nem!!
Nekem is hullámos a hajam, nem is merek frufrut vágatni belőle.
Talán, ha van bőven időd vasalgatni, akkor talán.
Ez az, hogy a hajam majdnem a derekamig ér, és a régi frufrum még csak most van a hátam közepénél :))) Itt rinyáltam, hogy nem akar összenőni, most meg megint levágnám :D
De tényleg tetszett, meg unom is már amilyen most.
De ha levágatom, hátracsatolni sem fogom tudni a frufrut, mert elég kicsi a homlokom, és ahhoz rövid lesz.
Az az igazság, hogy talán megtetszett ez a kényelem, hogy vagy kibontom, vagy összefogom, összecsimbókozom, vagy befonom...és talán visszatart az örökös vasalgatás, és hogy minden szál úgy álljon ahogy állnia kell.
Sejtem, hogy a tiéd milyen lehet, az még az egyszerűbb eset, de az enyém az a nyílegyenesre vágott fazon volt :(
Igen.Nekem hol hullámos ,hol göndör a hajam,attól függ,milyen az idő.De sokszor kivasalom.
Fél frufrum van,amit ált.kivasalok.Az nem baj,ha a különböző hosszúságú szálak összekeverednek,..attól legalább olyan szélfútta hatású.Én azt szeretem.Meg ha egy kicsit borzas.Ez áll jól,..sok év alatt rá kellett jönnöm:)))
A tv-ben láttam,h a frufru most nagy divat.Persze mindenki hordja azt,ami neki jól áll és tetszik is:))
Régebben volt frufrum, de nagyon sok baj volt vele, mert a hajam hullámos, sűrű, és nem elég hogy a homlokomat rendszerint összeégettem a hajvasalóval, folyton összekeveredtek a hosszú hajszálak a rövidekkel.
De viszont nagyon tetszett, és mostanában gondolkodtam rajta, hogy jó lenne újra.
Vagy öregedtem annyit, hogy lehet már nem is állna jól?
Nem tudom mit csináljak, szeretném is meg nem is, a férjem hiába kérdezem, természetesen neki mindenhogy jó :D
És ha levágatom, nagyon sokat kell várnom, mire hozzánő a többihez :(
Vagy hülyeség az egész, mert ha megázok...azt hiszem elég érdekesen fogok festeni.
Van esetleg valaki így, hogy hullámos a haja, de mégis van frufruja?
További ajánlott fórumok:
- Beteg a hullámos papagájom! Segítsetek!
- Mi okozhatja az egyenes haj hirtelen hullámosodását felnőttnél?
- Hajvasalás.. Ti hogyan csináljátok, hogy szép legyen. Nekem hullámos :-(
- Milyen krémet, sampont használtok hullámos, göndör hajra?
- Papagáj...nimfapapagáj vagy hullámos papagáj?
- Hogy lehet középhosszú hajból Hollywood-i hullámos fürtöket varázsolni?