Frankfurti leves-fincsi recept
A Frankfurti leves-fincsi hozzávalói:1 ek
etolaj
20 dkg kelkaposzta
15 dkg burgonya
2 dkg liszt
5 dkg sargarepa
2 dkg gyoker
2 dkg voroshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 dl tejfol
10 dkg virsli
vegeta
so
bors
pirospaprika
majoranna
A Frankfurti leves-fincsi elkészítési módja:
A finomra vagott voroshagymat az olajban uvegesre piritjuk. Hozzaadjuk a meteltre vagott zoldseget, kelkaposztat, vizzel felengedjuk, es felpuhara paroljuk. Belerakjuk a kis kockakra vagott burgonyat, fuszerezzuk, pirospaprikaval megszorjuk, es puhara fozzuk. Liszttel, tejfollel behabarjuk es forron talaljuk. A karikara vagott es megpiritott virslit a tanyerokba rakjuk.
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: c9aa38264e, 2011. jún. 19. 06:19
A frankfurti leves-fincsi elkészítési módja és hozzávalói.