Eperkrémleves-nagyon fincsi recept
Az Eperkrémleves-nagyon fincsi hozzávalói:4 dl tej
2 dkg liszt
2 dkg margarin
1 db citrom leve
2 dl tejszin
edesitoszer
Az Eperkrémleves-nagyon fincsi elkészítési módja:
A tejet felforraljuk. Kozben a lisztet a margarinnal osszegyurjuk, es kis darabkakban a forrasban levo tejhez adjuk. Folytonosan keverve ot percig forraljuk. Az epret a besuritett, lehutott tejhez adjuk, es citromlevel, tejszinnel, edesitoszerrel izesitjuk, majd az egeszet turmixoljuk. Talalaskor egy-egy egesz eperszemmel diszitjuk.
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: c9aa38264e, 2011. jún. 17. 21:02
Az eperkrémleves-nagyon fincsi elkészítési módja és hozzávalói.