Gyümölcskosárkák - saját recept
A Gyümölcskosárkák - saját recept hozzávalói:3 dkg glukonon
20 dkg margarin
30 dkg liszt
1 db tojassargaja
1 cs
dietas vanilias pudingpor
4 dl tej
1 dkg zselatin
1 dl viz
folyekony edesitoszer
20 dkg mandarin
1/2 liter dietas meggybefott-vagy friss cukrozatlan gyumolcs
A Gyümölcskosárkák - saját recept elkészítési módja:
A glukonont, margarint, lisztet, tojassargajat jol osszegyurjuk, es vekonyan kibeleljuk vele a kis kosarformakat. A tesztat megszurkaljuk, majd vilagossargara sutjuk. Kihules utan a formakbol kiboritjuk. Hideg vizben elkeverjuk a zselatint, allando kevergetes mellett felforraljuk. Amikor forrni kezd, hozzaadjuk az edesitoszert, ezzel is forraljuk. A tesztakosarkakat megtoltjuk az idokozben elkeszitett meleg pudinggal, majd amikor kihultek, gyumolccsel diszitjuk. A lehutott zselet kenotollal csurgatjuk a tetejukre.
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: c9aa38264e, 2011. jún. 16. 19:54
A gyümölcskosárkák - saját recept elkészítési módja és hozzávalói.