Forró csoki (vegan) recept
A Forró csoki (vegan) hozzávalói:4 ek. keserű kakaópor
4 ek. nádcukor
4 ek. kukoricakeményítő
400 ml rizstej
A Forró csoki (vegan) elkészítési módja:
Összekeverjük a kakaót, cukrot, keményítőt, majd hidegen hozzáöntjük a tejet, és csomómentesre keverjük. Feltesszük egy lábasban melegíteni, és állandó keverés mellett kb. 1 percig főzzük, addig amíg el nem éri a kellő sűrűséget. Amint sűrűsödni kezd, szinte azonnal lekapcsolhatjuk, különben puding állagú lesz a forró csokoládénk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: a9c2efb418, 2016. okt. 6. 02:01
A forró csoki (vegan) elkészítési módja és hozzávalói.