"Forró csoki" recept
15 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A "Forró csoki" hozzávalói:
- 3 ek. karob por
- 0,5 mk. stevia por
- 1,25 l natúr magtej (mandula-, rizs-, zab-tej)
- 1/4 mk. Bourbon vanília
A "Forró csoki" elkészítési módja:
- Keverjük össze a karob port és a stevia port egy lábasba. - Adjunk hozzá kb. 1dl magtejet és keverjük addig, amíg krémes állagú nem lesz. - Az így kapott krémet fokozatosan hígítsuk fel további 1 l. magtejjel. - Az egészet tegyük fel a tűzre és melegítsük lassú tűzön 2-3 percig, vigyázva, nehogy odaégjen. - A végén tegyük bele a vaníliát és melegítsük a kívánt hőmérsékletre.
- Azonnal fogyasztható.
Kategória: Reform ételek receptjei
A receptet beküldte: apokrif, 2008. ápr. 17. 06:58
A "forró csoki" elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.