Főoldal » Receptek » Reform ételek receptjei » Édes puliszka recept

Édes puliszka recept

Elkészítési idő 45 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Az Édes puliszka hozzávalói:
- 25 dkg kukoricaliszt / kukoricadara
- kb. 1 liter víz
- 10 dkg mazsola
- 10 dkg darált mák / kókusz reszelék
- ízlés szerint - agavészirup, maltex, sztívia, juharszirup, méz,
- ízlés szerint őrölt fahéj
- tetejére KAROB-por


Az Édes puliszka elkészítési módja:
- A kukoricadarát előző nap beáztatjuk. - A mazsolát – a főzés napján – jól megmossuk, és szintén beáztatjuk (kb. 4 órával előbb). - A darát kb. háromszoros mennyiségű vízben - folyamatos keverés mellett - sűrűre főzzük. - Ha az összes dara benne van (s közben sikerült csomómentesre is keverned), hagyd még egy percig a tűzön, majd tedd félre, egy fél órát pihentesd.

- Azonnal tálalható, fogyasztható.
- Mindenki egyénileg ízesítheti.

- Én kipróbáltam!!!!!


Kategória: Reform ételek receptjei


Az Édes puliszka elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook