Gyümölcs leves recept
A Gyümölcs leves hozzávalói:Végy mindenféle finom gyümölcsöt, idénytől függően, bele egy edénybe, rakhatsz bele konzervet is, annak a levét is önts bele, töltsd fel vízzel és rakd fel főni.
Fűszerek ízlés szerint, fahéj őrölt és egész is, szegfűbors, szegfűszeg, és őrölt szerecsendió, vaníliás cukor / ha lehet Bourbon, az a legjobb /,
Felteszed főni, felforralod, majd leveszed takarékra míg megfő, amikor kész , újra felforralod, és sűríted.
A Gyümölcs leves elkészítési módja:
Sűrítés, kis tejbe két csomag pudingport és cukrot elkeversz, csomómentesre, majd a forró levest besűríted vele, kicsit hagyod rotyogni, és kész is. Pudingport olyat raksz amilyet akarsz, én vaníliással és csokissal szoktam, Sanya csokisat szereti. Hidegen , tejszínhabbal a tuti.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: nayloon, 2007. jún. 10. 20:30
A gyümölcs leves elkészítési módja és hozzávalói.