Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Formabedobó csiga vagy sütifaló kincses bödön? (beszélgetés)
Köszönöm mindenkinek a sgítséget meggyőztettek:)
Sütifaló:))A kisfiam 8 hónaposan kapta karácsonyra,most 2.5 éves és mindig szereti,most már énekel vele és mondja a formákat,számokat amikor bedobja.
Igen-igen!
A csigára gondoltam bocsi!
10hónapos a kisfiam.
de a sütifaló is formabedobó nem?
Nekünk sütifaló, 3 hónaposan kapta, most 11 hónapos, mindig lekötötte és most is a kedvenc játékai közé tartozik. Milyen idős a kisfiad??
Ajánlom a sütifalót, bár nekünk formabedobó nincsen, így erről nem tudok véleményt mondani.
A miénk nem énekel, viszont 4 nyelven beszél.
aranyos...de pl könnyen fel is borul.
Meg ha nem most mindenáron karácsonyra szeretnél venni, hanem ráérsz mondjuk februárig, akkor 1500 körül is fogsz kapni használtan :-)))
Köszi szépen!
egyértelműen a bödön gyözött:)mindenkinek az jött be!hát nem tudom az a csiga is olyan aranyos:)
A csiga hintázik, és közben zenél...és a formákat lehet bedobálni. Illetve a csiga házát leéve tornyot építeni.
A bödön formabedobó, énekel, és mondja a formákat meg a számokat.
mi egyszerűen kivettük a csigából az elemet :-)))
a kisfiam 10hónapos múlt.
És melyik játék mit tud?
Az én fiam csütörtökön kapott sütifalót és imádja. Vasárnap lesz 1 éves.
Na ezzel egyetértek...Alapból sokkal jobb a sütifaló, de ami talán az egyik legjobb benne, hogy ki lehet kapcsolni, míg a csigát nem (a csiga "teste" nálunk már rég a polc legtetején van és csak a ház van kézközelben)
A sütifaló szuper játék!
És olyan édesen énekel :-)))
Mi a csigát kaptuk a 7végén, és tesómék áthozták a bödönt is.. mindkettővel játszott... és a járássegítőn is van formabedobó, így azzal is elvan.. 1éves a fiam!
Az én lányom egy éve kínozza a bödönt és még nem unja :DDD Meg a játék is egyben van még ;)
Sütifaló. Több minden tud, és ki lehet kapcsolni :))
a sütifaló kicsit strapabíróbb,és sokkal több mindent tud.A fiam nagyon szereti,nagymaminál is van egy,hogy ne kelljen utaztatni :)
Abszolút a sütifaló!!!!
A csiga egy nagy kalap kaki! Szerintem...
Szerintem a sütifaló. Az én fiam imádta.
Sziasztok!
Kisfiamnak készségfejlesztő játékot vennénk,de nem tudjuk eldönteni melyik lehet érdekesebb számára a formabedobó csiga vagy a sütifaló bödön?
Tapasztalatok?
További ajánlott fórumok: