Tanuló kutya vagy sütifaló? (beszélgetés)
Nekünk kutyusunk pár hónapos kora óta van és nagyon szereti hallgatni!!Szerintem szuper,majd később megtanulhatja az énekeket,színeket,számokat....Most karácsonyra kap sütifaló bödönt,és csigát is!Tudom hogy sok mindent nem tud vele még csinálni de később jó lesz,úgy is kap mást is még!
A bödön arra lesz jó hogy ha belenyúl zenél,és így kicsit fejleszti!
sütifaló helyett inkább csiga!
abból lehet építeni is, stb
sokat többet játszik vele a gyerek.
tanulókutya!
a sütifaló kincsesbödön nagy csalódás volt számunkra. hülyeség úgy ahogy van, kb 1 hét használat után recseg a hangszórója (nem dobálta a gyerek), baromi hamar megunta. és baromi uncsi az a 2 dal, amit játszik.
Sütifaló kincsesbödön!!!!!!!!
A tanulókutya is aranyos de az én kisfiamat nem kötötte le. A formabedobó sokáig nagy kedvenc, az is villog, zenél..
Nekünk azért jó a csiga, mert lehet húzni, vonni, kereke van. Nemsokára abba a korba ér a gyermeked, hogy érdeklik a húzós-vonós játékok.
Valóban nagyon masszív, az oké, hogy csak egy dalt énekel és a színeket tudja csak, de lényegesen olcsóbb, mint a kutya. Fele annyiba kerül kb.
Szerintem nem gagyi és különben sem felnőttfejjel kell gondolkodni:-P
A fiam 22 hónapos és nemrégen kezdett el 2 max 3 szavas mondatokban beszélni.
Igazából azóta fejlődött sokat, mióta bölcsis, de mondják, hogy fiú létére sokat beszél és korábban, mint az átlag
Értem.
Arra gondoltam hogy a tanulókutyát kapja meg most még csak játszik vele de később annak hasznát vehetjük.Nem?
de viszont a bödön is jópofa
Köszönöm mindenkinek!
Tudom hogy ezek a játékok még nem kötik le őt ezért olyat szeretnék venni ami később is leköti,fejleszti.
őszintén megmondom 10hónaposan kapta a lányom mindkettőt,két hét eltéréssel és a kutyával még most se játszik, valamelyik nap észrevette h van az ágyán szem előtt nyomogatta és kész ennyi volt,pedig nagy kutya rajongó!
a bödönnel 2-3hónapja kezdett el játszani de 1-2nap alatt megunta mert kirakta hamar és már nem is izgi...most a napokban elővette megint és épp más játékok tárolására hazsnálja:O
jah! 21hónapos már!
neki nem vált be egyik sem:(
mi ha nem tudunk dönteni mert mindkettő jónak tűnik a gyerek dönt:) elétesszük a boltban mindkettőt és kész...kifizetjük szatyorba beleés hazaúton már nem is emlékszik rá h látott vmit,így megkapja amire ténylegesen szánjuk...persze lassan ezt már nem tudjuk megjátszani mert 2éves közel:P de 11hónaposan simán:)
tudom h 11hónaposan nem döntő képes, de így az van amit szeretne mondhatni:D
A 1.5 éves gyerekek 90%-a nem beszél mondatokban...
Még 2 évesen sem
Szia:)
Nekünk mindkettő van az én lányom 5 hónapos de nagyon tetszik neki hogy zenél énekel mindkettő:)egyenlőre mi még másra nem tudjuk használni maximum megrágni:)
Nekünk mindkettő, illetve mindhárom megvan, de egy 11 hónapos gyereket nem feltétlenül köti le.
A fiam 22 hónapos és most érdekli igazán a kutya és a bödön is.Most, amikor már beszél és tudja, mi a pocak, és minden más:)
A csiga talán azért jobb, mert tudja húzni-vonni egy ekkora gyerek.
Szia! A kislányom is most lesz 11 hónapos. A Mikulás FP csigát hozott, szerintem nem egy nagy szám, én nem vennék... Igaz ezt is a nagyszülőktől kapta.
Mi tanuló kutyust vettünk neki karácsonyra, a boltban már letesztelte, s nagyon tetszett neki, és nekem is, nagyon aranyos dalokat énekel. :) Sütifalót meg a nagyszülőktől fog kapni, remélem értelmesebb, mint a csiga :)
Aranyos mind. A csigának mondjuk szerintem borzasztó zenéje van, a sütifaló viszont akár még hasznos is lehet. Én azt venném. (játékbolti tapasztalatom van, nem saját... :) )
A kutya cuki, de nem tudom, hogy van e értelme egy 11 hónapos gyereknek abc-t tanítani. A sütifaló viszont legalább formafelismerő... Bár abból szerintem van olcsóbb is.
További ajánlott fórumok:
- Ha május elején ballagtam, akkor meddig jár a családi ill. meddig vagyok tanulói jogviszonyban?
- Formabedobó csiga vagy sütifaló kincses bödön?
- Bentre mit adjak az egy éves járni tanuló babám lábára?Csúszásgátlós zoknit/puhatalpút vagy szandált?
- Ápolónők vagy annak tanulók fóruma!
- Fisher Price tanuló kutya van most akcióban valahol?
- Miskolcon v. környékén ismertek olyan kutyakozmetikust aki vállal tanulót?