Fordított piskóta recept
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
29/1
1g
3,8g
A Fordított piskóta hozzávalói:
400g idény gyümölcs
4 tojás
4 ek. liszt
4ek. cukor
A Fordított piskóta elkészítési módja:
egy normál méretű tepsit kibélelünk sütőpapirral, ráterítjük a gyümölcsöt és izlés suerint édesítjük a 4 tojásból a szokásos módon piskótát készítünk és a gyümölcsre öntjük, elsímitjuk. előmelegített sütőben éasssú tüzön sütjük szúráspróbáig kihülés után kiborítjuk a tepsiból a piskóta nagyon szépen feljön és a gyümölcs garantáltan a tetején marad
1 db 1/2 pont
Kategória: Weight Watchers receptek
A receptet beküldte: wirgi, 2012. febr. 12. 19:09
A fordított piskóta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.