Foltvarrást (patchwork) lehet tanfolyamon tanulni, vagy elég egy könyv hozzá és könnyen elsajátítható? (tudásbázis)
6. f303be5590
2012. júl. 31. 10:35
5. palenkas (válaszként erre: 1. - Evicaka)
2010. júl. 27. 14:38
Szia! Nagyon jó könyvek vannak, de kár kiadni pénzt, itt a neten ha beírod a googléba, hogy foltvarrás, ezer meg ezer oldalt találsz, és szebbnél szebb mintákat, egyszerűeket, és bonyolultakat egyaránt.
4. 25eed67283
2010. júl. 27. 14:33
Én a kislányom egyik takaróját varrtam kézzel. SZétvágtam egy nyári takarót 1 kis takaróra és 3 kispárnára. Azt beszegettem és varrtam rá kézzel minden féle állatokat, amit szétszakadt pólókból vágtam ki. Most a közepe jön, ami egy hatalmas nagy szamár Micimackóból.
3. Vikó 26
2010. júl. 27. 14:23
szerintem nem nagy kunszt,ha van kis kreatibvitásod,meg kézügyeséged,magadtól is eltudod készíteni!
Én 17 éves voltam,mikor az első ágytakarómat varrtam,KÉZZEL!!!
2. leveli_beka
2010. júl. 27. 14:18
Vannak tanfolyamok is, de ha jó a kézügyességed, akkor egy jó könyv is elég hozzá :) Én vizuális típus vagyok, Youtube-on lehet találni patchwork témában videókat, azokból is sokat lehet tanulni :)
1. evicaka
2010. júl. 27. 14:17
Foltvarrást (patchwork) lehet tanfolyamon tanulni, vagy elég egy könyv hozzá és könnyen elsajátítható?
További ajánlott fórumok:
- Mit tudtok a műkörmös tanfolyamról?
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Milyen tanfolyamot kell elvégezni annak, aki nevelőszülő akar lenni?
- Pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam
- Társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadó tanfolyam
- Patchwork (foltvarrás) elsajátítása az alapoktól