Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Foltos műbőr kanapénál a folt ellen mit lehet tenni? fórum

Foltos műbőr kanapénál a folt ellen mit lehet tenni? (tudásbázis)

9. Amaunet (válaszként erre: 8. - Dornbirn)
nov. 20. 17:17

A régebbi munkaszékemen a bőr borítás megkopott.

A neten találtam olyan tapadós borítást, amit 1,5 méteres hengerben adnak. Azt hiszem 70cm széles.

Behúznám vele az egész kanapét, hogy még véletlenül se üssön el az eredetitől.

Valami hasonlót:

[link]

nov. 20. 08:26

"Valószínű nem is nagyon találsz, mert a műbőrön a festés károsodott. Nem lehet kicsit kreatívoskodni vele? Ráragasztani egy matricát, lehet nagyot is kapni. Vagy rávarrni valamit, ráfesteni, hirtelen nem is tudom."

Köszönöm, akkor teljesen fekete matricát kell találnom. Nehéz ez, hogy az elűtés így se legyen látható, de lehet megoldható, pl. teljesen fekete matricával.Fekete matricát nem tudom hol lehet kapni. Ha ráfestenék, akkor is az lehet a gond, hogy elűtnének a fekete színek, és lehet látható lenne, de nem tudom, hol lehet ez megfelelő festéket kapni.

nov. 20. 08:16

"Lehet kapni folteltávolító spray-t, bárhol van.

www.dm.hu/denkmit-folteltavolito-elokezelo-spray-p4010355489166.html"

Itt a DM-ben kérdeztem, de ezt nem mondta az eladó. Mondtam, hogy műbőrre keresek, lehet, hogy műbőrre ez nem jó, de lehet, hogy jó arra is.

6. Alnisa (válaszként erre: 1. - Dornbirn)
nov. 20. 08:08
Nagyon jó huzatok vannak temun, aliexpressen. Nagyobb kanapéra 10 e ft körül van. Nagyon jók.
5. krisztikrisz (válaszként erre: 1. - Dornbirn)
nov. 19. 20:32

Lehet kapni folteltávolító spray-t, bárhol van.

[link]

4. libikóka (válaszként erre: 1. - Dornbirn)
nov. 19. 20:17
Vegyél rá egy szép huzatot ,,takarót.
3. apeeng (válaszként erre: 2. - 55Judit)
nov. 19. 17:54
Ott a pont!
2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Dornbirn)
nov. 19. 17:29
Valószínű nem is nagyon találsz, mert a műbőrön a festés károsodott. Nem lehet kicsit kreatívoskodni vele? Ráragasztani egy matricát, lehet nagyot is kapni. Vagy rávarrni valamit, ráfesteni, hirtelen nem is tudom.
nov. 19. 17:26
A foltot szeretném eltávolítani, a DM-ben, más üzletekben nem találtam eddig megfelelő szert.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook