Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Fokhagymás rántott hús recept

Fokhagymás rántott hús recept

A Fokhagymás rántott hús hozzávalói:
8 szelet hús
4 cikk fokhagyma

bors

liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj


A Fokhagymás rántott hús elkészítési módja:
A húst kiklopfolom. A fokhagymát átpréselem és sóval, borssal elkeverem. A húsokat ezzel a keverékkel jól bedörzsölöm, majd pár órára (egy éjszakára) állni hagyom. A maradék keveréket elkeverem egy tojással. Mikor a panírozáshoz kezdek, még egy tojást hozzákeverek és a szokásos módon panírozom a húst és kisütöm. A végén kimaradt tojáshoz morzsát keverek és azt is kisütöm.


Kategória: Húsételek receptjei


A fokhagymás rántott hús elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook