Fokhagymás-diós lapcsánka recept


4 db fokhagymagerezd
40 dkg burgonya
2 evőkankál liszt
1 tojás
8-10 dkg dió, ízlés szerint
só
bors
A Fokhagymás-diós lapcsánka elkészítési módja:
A burgonyát megtisztítjuk és lereszeljük. Hozzáadjuk a fokhagymát, a lisztet, tojást, és a durvára vágott diót. Továbbízesítjük sóval és borssal, majd jól összekeverjük. Forró serpenyőben margarinon mindkét oldalát megsütjük.
Ezek a megadott hozzávalók két fő számára elegendőek.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: ca6273a8a5, 2017. júl. 26. 12:58
A fokhagymás-diós lapcsánka elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.