Fokhagymás csirkecomb recept

4 csirkecomb,
6-7 gerezd fokhagyma,
só,
fél ek liszt,
kacsazsír.
A Fokhagymás csirkecomb elkészítési módja:
A csirkecombokat bedörzsölöm sóval és a zsírban mindkét oldalon aranysárgára sütöm. A kettévágott fokhagymagerezdeket is beledobom az edénybe. Felöntöm 2-3 evőkanálnyi vízzel és lefedve nagyon lassú tűznél puhára párolom (a combokat ezalatt néhányszor megforgatom). Végül a combokat egy tálra helyezem, a szétfőtt fokhagymagerezdeket kevés liszttel megkötöm (szükség esetén teszek még hozzá egy evőkanálnyi vizet) és a csirkecombokra öntöm. Burgonyapürével tálalom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 0a6ce1d48d, 2010. jún. 24. 06:09
A fokhagymás csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.