Fogyózik velem valaki mától? 10 kg-t szeretnek ledobni... (beszélgetés)
Tíz napja írtam,hogy 69kg vagyok.Na,azóta már csak 65 :) És nagyon kevéssel jól lakom,jó a közérzetem,helyreállt az emésztésem és minden oké :)
És szinte alig mozgok,leginkább sétálok,de lassan meggyógyul a térdem és akkor futáááás :)))
Éhen ugyan nem halnék, ez ahhoz sok.
Ha így látod jónak, akkor sok sikert hozzá! :)
Reggeli: egy szelet puffasztott rizsszelet egy szelet párizsival.
Ebéd:vmilyen nagyon kalóriaszegény egytálétel,abból is fél adag.
Vacsi:(legkésőbb 5-kor) egy pohár joghurt vagy egy alma
Nagyjából ez van,ha rendesen eszek.Ha nem,mint tegnap,akkor ennél is kevesebb.Már annyira összeszűkült a gyomrom,hogy egy almával jóllakom.Soha nem lépem túl a nap 600 kalóriát.
Leírnád, hogy mit eszel egy nap?
Engem érdekelne!
Ki mit eszik?
Nekem a reggeli mindig tejeskave edesitovel.
Ha a szenhidratot egesz nap kihagyom akkor ok. :)
Jaj lányok :) Már nem elöször csinálom és eddig gyorsan fogytam és maradt is a súly.Amúgy ha lemenne ez a kb. 10 kiló (majd menet közben meglátom meddig akarok eljutni igazán),akkor visszaállna a napi futás és kondi is.
Én mindig keveset ettem,soha nem zabálok.Nem eszem édességet,kenyeret lassan egy éve egyáltalán nem eszem,stb.Most sem vagyok kövér a magasságomhoz képest,de tény,meghíztam és most le kell adni :))))
36 éves vagyok,ez alatt mindössze kétszer híztam fel 70kilóra.Ebből az egyik akkor volt,mikor kórházban voltam és 6 hétig csak ettem és feküdtem.
Utána meg a pajzsmirigyem miatt.Ez nem jojozás.Most lefogyok mondjuk 6 hét alatt az álomsúlyomra és simán fogom tudni tartani!
Isten őrizz!!
Még könnyebben menne a mozgás,jobban kapnék levegőt...
Én is itt vagyok!
4 napja kezdtem, hosszú vajúdás után.
Régóta akarok fogyni, legalább 7-8 kg-ot.
Mostanra sikerült 70-re feltornáznom magam. Szeretnék 62-63 lenni, nekem már az is nagyon jó lenne. 163 cm-emhez és a koromhoz képest azzal beérném.
Én 3 hónapot adtam magamnak, az szerintem egészséges. Nem szabad túl gyorsan fogyni. Tudjátok..
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Nem szeretem az olivabogyót, de beszélgetni szeretnék
- 100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek!
- Fiatalon szeretnék anya lenni.
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Kisfiam mától ovis. Ötleteket szeretnék tőletek, amivel a holmijait meg tudom védeni a lopásoktól. Köszönöm