Fogyózás 2010.06.21-től (beszélgetés)
Sziasztok.
Én nagyon leadtam az utóbbi időben. Max annyi maradt meg h nem eszek édességet meg 6 után... de a többi áááá ne is mondjam. Jövőhéttől suli... megint nekikezdek. S decemberre le akarok adni megint 10kgot...
Sziasztok!
Szerdától indul/folytatódik a kilencven napos. (nincs nullám, beragadt).
Ma és holnap, nagyjából csak folyékonyat veszek magamhoz. Ma ettem egy kis müzlit, holnap macisajtot. Készülök nagyon. :)
Mozgás heti 3 alkalommal 4 km séta, ez már tuti, de szerintem nekiállok Billy Blanks-nek is megint.
Szia!
És mi az álom súlyod?
Szia!
Gratulálok!
Hatalmas változáson mentél keresztül!
Mennyi idő alatt sikerült lefogynod?
A suli itt is kezdődik, most már ráadásul 3 felé kellenek könyvek, meg miegymás. :)
A festés nálunk azért halad ilyen lassan, mert apa a festő, de ugye sosincs itthon. Tegnap is este 9 után ért haza.
Szia!
Kedvem lenne, viszont időm nem nagyon. Festünk ezerrel. A két gyerekszoba kész van, a miénket hétvégén csináljuk, aztán jön a konyha, étkező, majd a fürdő. Szeptember 1.-től belevágod a 90 naposba. Remélem megint lemegy pár kg, meg elkezdek tornázni is megint. Már amennyire a térdem engedi.
én amúgy nem értem, hogy én miért nem kezdek meg lefelé mozdulni.. de komolyan.. csomót mozgok, van, hogy napi 2szer is, csomó gyümit eszek, meg a 2,5-3 lityó víz megvan..
mégsem akar elindulni..kééééééééééész..
nekem annyi pozitívumom van, hogy jövőhéten pénteken indulok Vilniusba 3hónapra, szülőktől távol, nem lesz az, hogy na egyél már még.. na sütöttemfőztemeztazt..eddmár meg, mert elromlik..
csak azt eszem, amit veszek, venni pedig nem veszek hízlaló műanyagkajákat.
várommár
Ezt teszem, plussz sok folyadék és mozgás. Meglátjuk...
Kedden voltam 75. Jövő hét keddig nem állok mérlegre!
szerintem neked is a reális, hogy 65öt tűzz ki.
nekem a tervem az volt, hogy szept végére menjek le 70 alá. utána meg még 5öt szeretnék leadni dec elejéig. szerintem ez tartható és nem gyors fogyás. soksok gyümölcs és zöldség :)
mindent meg lehet, ha van akaraterőd és ésszel csinálod! :) meg persze ha nem 70 kg vagy.
én 75 voltam 1 hónapja, igaz, hogy még csak 3at adtam le, de célom, hogy mire hazaérek az ösztöndíjamról (nov vége)65korul 'lebegjek'..
én akkor is fogok ide járni, nézem, hogy hogy alkulunk..
ti mit csináltok?! mmint, hogy mit esztek, mit isztok, mennyit mozogtok..
Kár, hogy már szinte senki nem írja be, hogy hol jár...:(
kihalt a fórum???
Az utolsó kilók látszanak meg a legjobban, de az összkép fog számítani:)
Nagyon ügyes vagy!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááátbiiiiiiiiillllllllllllllleeeeeeeeennnnnnnnnnnttttttt:D:D:D
Már csak 4 kg választ el az eddigi kitűzött céltól!
Csak az a baj, h eddig senki nem vette észre ,hogy majdnem 9 kilót fogytam eddig... hmmm:(
csajok, kitartás.. nekem is nagyon lassan megy lefele.. ráadásul én bolond, minden nap mérem magam.. komolyan el fogom dugni a mérleget mert így nagyon rossz, hogy látom a mindennapos eredményt!
ha rátok jön a falhatnék, akkor inkább reggel faljatok!!
További ajánlott fórumok:
- Nem tudom abbahagyni a fogyózást. Tiltólistával a fejemben...
- Mit tegyek, ha fogyózásnál megállt a fogyásom és sehogy sem akar tovább csökkeni?
- Izgulok! Holnap kezdem újra sokadszor a fogyózást. Remélem...
- Az a bajom a diétákkal, fogyózással, hogy....
- Közös fogyózás, hogy motiváljuk egymást!
- Császármetszés után fogyózás