Mit tegyek, ha fogyózásnál megállt a fogyásom és sehogy sem akar tovább csökkeni? (tudásbázis)
Én 1 éve tornázok rendszeresen itthon, és szépen le is adtam néhány kilót, de pár hónapja már nem fogyok, miért van ez? :-(
Valaki azt mondja hogy hagyjam abba 2-3 hétre de félek, hogy visszahízok, van aki azt mondja folytassam... Tanácstalan vagyok...
Sziasztok az én kérdésem is ugyan ez.Lement 3.5kg
és megállt pedig tornázom naponta kétszer hamlettet
eszek és kefirt iszom meg salátákat eszek csak és este 5 óra után már semmit, és még szedem a szűztea kapszula+CLA MAX napi kétszer.Mit lehet még tenni hogy maginduljon a fogyás megint.
Csak mennyire lehet megtartani az egészséges életmódot, ha az ember szereti a jó ételeket. Számos ember hogy meghízott az után, hogy nehezen leadta a kilókat.
Még soha nem voltam annyi kg, mint terhességem után. Ezt könnyen vissza tudja szedni az ember?
Köszi! Szóval akkor van még rá esélyem, hogy újból meginduljon a fogyás.
Terhességem után 13 kg maradt rajtam, abból jött le 8 kg, de jó lenne nem csak 5 kg-ot leadni, hanem többet!
Azon gondolkodom, újból elkezdem a 90 naposat. Hogy lesz-e erőm hozzá...?
Szia!
Nem tudom hány kilóról indultál, de ez egy természetes folymat. 8-10-15 kiló után a szervezet lassaban égeti a zsirt, kissé lassul a folyamat. Ugyhogy ne ilyedj meg. Este 5 után semmit ne egyél , viszont igyál sok folyadékot, s ha teheted minden másnap vagy mindennap mozogj (erre nagyon jo a futás, de kocogás közben iktass be egy kis sprintet is h a szervezeted ne szokja meg a terhelést és égesse a zsirt).
Ha mást probálsz is sok sikert hozzá! És hajrá, nyugi ez nem gáz h kissé megállt!:)