Fogyókúrás sikertörténetek (beszélgetős fórum)
Szia Valika76
én május 17-én kezdtem a fogyókurát és most tartok
-13kg-nál
Sok sikert kívánok és kitartást:)
Itt én is új vagyok ma regisztráltam én is szívesen veszem a jó ötleteket
Sziasztok!még új vagyok, de kellene egy kis tanács, hogy ki hogyan és milyen módon fogyott le!! Ha van valami jó kis recept, szeretettel várom!! Kb 20-25 kg-tól szeretnék megszabadulni!!
szép napot!!
SZia.
5 hónap alatt ment le és 2 év alatt jött vissza, de nem a 16 kiló, "csak" 8, attól próbálok most megszabadulni. :) Sajnos olyan helyen dolgoztam (ahol egyébként imádtam lenni), ahol finomabbnál finomabb dolgok csábítottak és gyenge voltam, ettem, nasiztam, híztam......
Most más munkát végzek, többnyire ülök, keveset eszek és 3 hónap elteltével már ehetek mértékkel bármit, nem jönnek vissz a kilók.
Nagyon tetszik a taktikád, de egész életedben így szeretnéd folytatni? Merész vállalkozás.. Csodállak, hogy birod.
Ha pedig visszatérsz az eredeti étkezéshez nem félsz, hogy megint visszajön?
Mennyi idő alatt fogytál akkor 16 kg-t, és mennyi idő alatt jött vissza?
Nem bántani akarlak, csak érdeklődöm..
Gratulálok a fogyásodhoz.:)
Az étkezéseden nem változtattál? Elég volt a torna?
Gratulálok a fogyásodhoz!
Gondolom a neved a születésnapodat takarja..
Utólag is boldog születésnapot!:D
Gratulálok a fogyásodhoz..:)
Szia!
Én 22kg-ot fogytam másfél év alatt.Nálam lassan kúsztak le a kilók,mondhatni csigalassan,de megérte kitartani,mert már fél éve nem híztam semmit,sőt fogytam is egy picit,pedig eszek már mindent.
Ebből a 22kg-ból 13 csak a tornával ment le,semmi diéta,azt utolsó kilók meg egy kis ételátszervezéssel ami inzulin diétát jelent.
Sok sikert és kitartást alakformálók!!:-)
Szia! Én márciustól "életmódot váltottam"! Már -8 kilónál tartok és szemmel látható az eredmény minden szempontból. Heti 4-szeri mozgás 1-1.5 órában. És tényleg nem szenvedek!
Hajrá neked is!
Nevezhetem sikertörténetnek?
Talán a siker felé vezető út felénél tartok..
Edita Sipeky: A fogyás magasiskolája című könyv alapelveit követem. A naplóm 38, 40-es bejegyzése erről szól.
Most taposom a 3. hónapomat, és a -8. kilómat, minden önsanyargatás nélkül..:D
Szia.
Én épp most vagyok benne, 16 nap alatt - 4 kiló éhezés nélkül.
Titok nincs, egyszerűen nem eszek fehér kenyeret és cukrosat (nincs pizza, fornetti, süti, keksz, chips, kóla) Néha eszek egy diétás csokit vagy egy kocka étcsokit, )
Egyszer már fogytam ezzel a módszerrel 16 kilót(szoptatás befejezte után), ismét próbálkozok!