Fogyj egy anyós hatására.. (beszélgetés)
Köszi:)
Majd csinálok róluk újat!
:))))
iged=ideg
Ez tetszik!!!!!
Próbáld ki, mint ahogyan többen is tanácsolták - csak mosolyogj az anyósra....:))))
Bármit is csinál az enyém... olyan hülyeségeket mond - én pedig kedvesen válaszolok: "Ok, ahogy tetszik gondolni." Eleinte tiszta iged volt emiatt, de semmiben nem tudott belekötni. Aztán rájött, hogy a szarkavaró sógornőmben (aki az idősebb fiának a felesége és egyben az én unokatesóm is) abszolút nem bízhat - most épp őt szekálja mindennel, fúrják egymást. Én meghallgatom mindkettőt, és nem foglalok állást. Oldják meg ők.
na párom a lábára állt visszük az autót hétvégén, és erős lesek azért is nem fogja tönkre tenni a kapcsunkat csak megerősíteni, és ezt mondogatom folyton magamnak,és egy 3 év múlva már férj és feleségként külön tőle mi leszünk a legboldogabbak:D
AZÉRT ISSS:)
Tényleg próbálj meg nem foglalkozni az anyóssal, mert valóban kicsinálja a kapcsolatot..ha nem is teljesen, rásegít és akkor meg már mindegy lesz! Hallgass a többiekre, nekem is nagyon jól jött volna, ha valaki megmondja hogyan reagáljak dolgokra, hogyan kezeljem, hogy az anyós ugráltatja..akkor most nem tartanék itt..na mindegy..
Szóval inkább a párodra figyelj, vele legyél kedves, imádnivaló, éljetek boldogan, az anyóst meg egye meg a fene, hogy nem tud rád hatni!! Csak ez a megoldás hidd el!
Annyira félek, rettegek hogy elhagy Dávid, mert tegnap is rajta töltöttem ki a hirtelen mérgem, félek, hogy anyukája óriási hatással van rá..
És az a legrosszabb , hogy valóban mindent megtettem hogy bírjon anyós..de reménytelen, éjjel (mer thát nem tudtam végül aludni) telefonon sokat beszéltünk párommal, és végül úgymond rábólintott arra h anyukája nem szeret. De nem mondja meg miért..S:
Sajnos pontosan tudom, min mész keresztül.
Nálunk is ez van, csak a Vőlegényem 29 éves. És őt csicskáztatják is. Nálunk sem jó úgy semmi, ahogy mi csináljuk és mi is kivagyunk idegileg. Pénzünk pedig nincs a költözésre.
Mkinek köszönöm, most dolgozom, de délután majd írok hosszabban.. Pict jobban vagyok, és erőt emrítettem üzeneteitekből:d
Köszönöm szépen!
Már csak azért is mosolyogni fogok, de ahol lehet elkerülöm, és úgy érzem hogy ezzel a gonoszkodásával csak megerősíti a kapcsoltunkat, és én szeretem ezt a fiút, nem fogom hagyni hogy egy boszorkány és egy kis 18éves fúrós kis csaj tönkre tegye.
Pemete a kiscsajod egyre szebb!!! :)))
Látom a kedvenc képemet már leszedted, amin ül a lánykád a kutyin...
Köszi Flash :))) Ez az idézet pont idevágott! :D
Hidd el, Bubumazsija, hogy az anyós csak az első lépcsőfok. Az élet nem egy könnyű menet. Ha majd esetleg eljutsz addig, hogy különköltöztök, rájössz.
Annak idején én is azt hittem, hogy majd ha eljövünk tőle messze, én sz..om majd a spanyol viaszt. Elköltöztünk 120km-re. Kaptunk olyan akadályokat, hogy az anyós sehol sem volt kb, és ha megnézem más kálváriáját, rájövök, hogy nem szeretném más keresztjét cipelni, bár tudom, mindenkinek a saját fájdalma a legnagyobb.
Szerintem ilyen fiatalon még élni kell, még ha nem is buli jelenti azt, de mégiscsak függetlennek kell maradni. Az ominózus kapcsolat amiről pl. én beszélek 16éves koromban kezdődött és 23éves koromig tartott, tehát 7év. Mindent elsöprő szerelem volt. Semmi sem ér fel hozzá. Azt hittem ő lesz a férjem és lám, a végére már csak barátok voltunk. Ha hozzá megyek 19évesen mi lenne már velünk??!
Nem mondom, hogy lehetetlen, mindig vannak kivételek, de azért ha a mában élsz, láthatod, hogy a statisztika nem ezt mutatja.
Igaza van Pemetének! Mindig az az erősebb, aki mosolyog, nem pedig aki tombol, és hidd el, aki a férfi akit szeretsz, jobban fogja érezni magát egy higgadt lány mellett, mint egy hisztérika mellett. Nálad megnyugvást fog találni és ez érték lesz számára!
Érezd jól magad otthon, hiszen tudod: anya csak egy van! Használd ki az időt amit vele tölthetsz és mindig előre nézz!!! :)
ennél jobban nem lehetett volna összefoglalni, mit mondani szerettem volna! :))
Neked lesz könnyebb, ha próbálod figyelmen kívül hagyni anyukát, de ez az egyik legnehezebb dolog :(
“Amit magadról gondolsz, hozzád tartozik, amit másokról gondolsz, az is hozzád tartozik. Amit rólad gondolnak, azzal semmi dolgod, ha meg akarod őrizni lelked békéjét!"
tudom, hogy nehéz, de ha tényleg komolyan terveztek a pároddal, és amúgy más téren mindent megoldotok, és midnen jó eggyütt, akkor erre gondolj!
Sziasztok!
Én is azt gondoltam, hogy nekem jutott a világ legjobb anyósa:S! Egy kétszínű szarházi! Jah és most már nem a fia a kedvence, hanem a kislánya, zsák a foltját érdekes család ez!
Bubumazsija: sajnos én tökéletes tanácsot nem tudok neked adni mert én nem beszélek az anyósommal, kerülöm mint a rosszpénzt, én sajnos ilyen vagyok egyszer rúgnak belém és vége!
Nagyon szurkolok neked, hogy rendeb jöjjenek a dolgaid, de lehet, hogy tényleg az lenne a jó ha összeköltöznétek és kizárnátok a kedves mamát az életetekből!
bocsi, még egy megjegyzés
a nővérem azt mondaná
- Légy Úrinő és nézz át fölötte, tegyél úgy mintha minden rendben lenne, és mosolyogj szépen......ez kell az ilyen Bunkónak!!!!
puszi és bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett:D
Szia Bubumazsija!
igyekeztem végigolvasni mindent, egyáltalán nem vagy könnyű helyzetben! nekem hál istennek a világ legjobb Anyósa jutott! pedig 3fia van és az enyém a kedvence :D
először is úgy vettem észre a párod melletted van! mióta vagytok együtt? nem gondoltál arra esetleg felvesd a párodnak hogy költözzetek össze? ezzel legalább az meglenne oldva hogy nem ugráltatja a saját fiát az édesanya és tudna rendesen pihenni még ha ez ilyesfajta dolgok nem is állandóak
kettő ezzel meglenne oldva hogy a sajátotokra fizessetek és ne anyósnak (a beszólásra gondolok itt) nyugodtabbak lennétek
és így heti majd a 2heti rendszeres látogatások alkalmából adott b.szogatásokat nevetve kibírod majd
Sziasztok, sajnos az alvás nem ment, d
e most irány a munka, egész éjjel telefonáltunk párommal azt mondta ne menjek ma haza busszal nélküle úgy lesz ahogy megbeszéltük. De a beszélgetés végére ő szídta a kedves anyukád én meg mondtam hogy ilyeneket ne mondj saját édesanyádra..Délután majd jövök 3körül mesélek, szép napot:d
Még akkor is korai, ne viccelj!
19 évesen én is azt hittem, hogy az akkori párom lesz a férjem, és hű de szuper lesz, meg minden, és mégsem így lett. Majd alakul, de én tuti nem engedném a 19 éves gyerekemnek, hogy férjhez menjen!
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, ha a párom a szülei hatására folyamatosan bánt lelkileg?
- Mit tegyek ha a párom már nem először vert át, és a számítógépes játékok hatására már durvábban is bánt velem, de nagyon szeretem?
- Tudja valaki, hogy lehet-e olyan műanyag dobozt kapni, amiből meleg hatására nem oldódnak ki káros anyagok? Esetleg bioműanyagból?
- Mit tegyek, ha edzés hatására vastagodom?
- Kislányom 20 hónapos, és nagyon gyakran kipirosodik a két arcoskája.nem csak meleg, ill. hideg hatására. Szerintetek?
- Futás hatására vérzek. Miért lehet ez?