Fogyasztóvédelem? Ikea! (beszélgetés)
vissza. hihetetlen mi? már vittem, nem tizet, de vittem, bár nem nagyon köszönték meg..
Termeszetesen , mi nap elhadtam a penztarcamat es lass csodat ugy ahogy volt visszakaptam penzel es mindenel.
De volt mar megrazobb eset is az eletemben anno meh a gyerekek kicsik voltak es mozgo lepcsön felfele tartottam a babakocsit es igy könnyu volt a munkaja . Csak ugy elsuhant melettem es gyorsan kivette a babakocsi halojabol a taskam , en meg ott altam mert nem tudtam elengedni a gyerkeket a kocsiba. Igazi patkanyok lovaga volt a pasi.....
Nyilván. A becsületesség két irányú utca, remélem ;)
Es mi lett volna ha othon eszre veszed hogy 10 -el többet adtak vissza ? akkor vissza vitted volna ?
És pirospaprikába van forgatva. :D
a kőrözött személy az olyan, akinek túrós a háta? :)
ezt én sem értem.... tanácsért fordultam ide, erre le vagyok b...va.. o.O
hagyjuk is... köszönöm azoknak akik segítő szándékkal írtak rám!
Jaj hát, mi ez a veszekedés itt...:-)
AkarTAK. Többes számban.
Amúgy te írtad, hogy nem becsületesek a dolgozók.
A te stílusod viszont elég pökhendi.
Egyáltalán elolvastad mit írtam? :P
"másrészt, milyen becsületes dolgozóról beszélünk?" ezt írtad. gondolom, nem azért kérdőjelezted meg a becsületét bármelyik dolgozónak, mert feltételezed, hogy csalja a párját. Nyilván más fórumozónak is ez szúrt szemet.
Ja, hogy lenyúlták, azt én írtam.
nincs, csak 1 köztponti szám, és email se, semmi.
Egyáltalán elolvastad mit írtam?! ÉN 1 szóval sem írtam sehol, hogy a csaj meg akart lopni!!! Figyelmetlen volt, ahogy én is! Én az eljárással nem értek egyet, amit a vevőszolgálaton tanusítottak! Éppen csak nem zavartak el! 2sorral lejjebb is azt írtam, hogy elmondtam a góréjának is, az utánam levő 3 erőszakos vásárló miatt nem tudtunk figyelni, egyikőnk sem. Tiszta?
Miért feltételezed, hogy meg akartak lopni? Csóró csajnak mit kellett volna csinálni? Odaadni egy tízest a kasszából? Gondolom követte a főnöki utasításokat.
Mákod volt, ezek után csak pozitív véleménnyel lehetsz az Ikeáról.
Mondom, hogy a csaj nyúlta le.
És el is mondtam ott is a vevőszolg.-on ill a vevőszolg. vezetőnek is, hogy emiatt nem figyelt egyikőnk sem. Megnyugodtál, okoska...?
Engem meg úgy neveltem, hogy nem csak magamról feltételezek jót. 99%, hogy a pénztáros is cask emberi módon hibázott.
MIvel lepasszoltak minden módon, nyilván. Ha egyéb figyelemfelkeltésre gondolsz, nem, nem kell hogy felvegyél facebookon.......
Ez ALAP hogy visszaadják, nem -becsületes v nem- kérdés! Engem úgy neveltek hogy ez NEM KÉRDÉS! Nem hogy visszaadjam, el se vegyem! És már azt is írtam, h tudom h hülye voltam. Emberi dolog! De nem vagy se az anyám se az apám, hogy oktatgass! Pláne hülyézz.... -.-
Azaz csak figyelemre volt szükséged. Így már világos.
Az utóbbi pár hozzászólás csak kiokosítás volt. Ok értettem. Kóborkutyákat, eltűnt embereket, vesebetegeket, kőrözött személyeket, politikát kirakhatunk, akkor talán ez is elfért a falon hogy foglalkozzanak végre velem. (megjegyzem a többi panasz "levél" mellett)
Még ha ki is lök a sorból a következő vevő, meg kellene számolni a pénzt mielőtt elteszed. Szerinted okos dolog, ha nem figyelsz a saját pénzedre?
Ha nem lettek volna becsületesek, akkor nem kaptad volna vissza a pénzed?
Az én hozzászólásomban mit érzel támadónak? Én inkább óva intettelek, és leírtam, mik a lehetőségeid.
Ohhh mert ebben mi van? ez 1 közösségi oldal...
Nem értelek Titeket emberek.. (igazi magyarok?) amíg nem volt meg a pénzem mindenki lesajnált, és adta a segítő tanácsokat, most meg sorba csak betámadtok... naaaaaaaa
De, csak megfelelő eszközökkel.
kiírtam nyugalom! de ha ennyire leszarnak te is megpróbálsz mindent, nemde?!
Köszi fantom a hozzászólásodat, de hogy jössz ahhoz h lehülyézz?! abban a szituban te sem tudtál volna figyelni, amikor 3másik (köv.) vásárló épp csak nem lök ki a sorból..
másrészt, milyen becsületes dolgozóról beszélünk? akkor ez már tegnap ott elintéződött volna ha olyan csuda becsületesek! tán Ikea alkalmazott vayg? vagy ügyvéd?! :D
Miért nem figyelsz mikor visszaadnak?! Ez az új módi, velem ötből háromszor megjátsszák mostanában, illetve próbálják mert figyelek és szólok hogy kevesebbet adott vissza. Ilyenkor egy pofavágás kíséretében visszakapom a pénzem.
akkor mégse végzünk ki senkit nyilvánosan.
További ajánlott fórumok: