Fogyasztó répás ital (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Fogyasztó répás ital
Ki találta ki ezt az okádékot?
Szegény elkeseredett fogyni vágyók mindent kipróbálnak...de ez már csúcs..hol igaz már...
Sziasztok!!
Én tegnap próbáltam ki ezt a csodaitalnak mondott valamit, de őszintén szólva soha többé ilyet, egyszerűen borzasztó volt mindenféleképpen szagra, ízre, kinézetre. Kb fél litert, ha sikerült letuszkolnom, de már minden bajom volt tőle. Ha az volt a cél, hogy valakinek olyan hányingere legyen, h mindentől elmenjen az étvágya akkor végül is hatásos, de kösz én inkább kihagyom....
Pedig sajnos igaza van, saját tapasztalatból beszélek. Kb 15 éve fogyózom folyamatosan. Az első tíz évben én is bedőltem az egy hét alatt öt kilót ígérő csodadiétáknak, aminek csak az lett a következménye, hogy keservesen tényleg lement néhány kiló, de egy része visszajött, és ami az igazán rossz, hogy eléggé megemelte a testzsírszázalékomat. Én 170cm magas és 61 kiló vagyok, és mostanra sikerült letornáznom az előbb emlegetett százalékot 22,3-ra, vagyis normál-ra. Kb fél éve áttértem a reformtáplálkozásra, mindent eszem amit megkívánok, csak egy kicsit másképp készítem el. Ja, és a "hat óra után nem eszem" dolog a dietetikus szerint teljesen hibás tévhit - a dietetikus szerint. Lefekvés előtt három órával (hacsak valaki nem 9-kor tér nyugovóra) még nyugodtan lehet vacsizni...persze nem csülökpörit, de egy könnyű vacsora simán belefér.
Szóval hosszú távon a nagyon (1000 Kcal alatti) diéták csak rosszat tesznek veled.
Ahogy érzed, de 4 nap alatt akkor sem lehet 2,5 kg-ot fogyni zsírból. Hacsak nem vagy 100kg.. Abbahagyod, elkezdesz úgy enni, mint eddig és visszaszeded, amit ezalatt a répás cucc alatt leadtál.
Tényleg nem bántásból írom, mert végülis mindenki azt tesz, amit szeretne. Csak én inkább az életmódváltás híve vagyok, nem a csodadiétáké. :)
Sziasztok, el kell hogy keserítselek benneteket:
A répás ital finom! Most vagyok a negyedik napon. Két és fél kilot fogytam, ami ugyan nem sok, de tekintve, hogy csaltam is, szerintem elmegy.
A legfinomabb az első napi, a legrosszabb a második...de az is lehet, hogy ez pszichés, és persze egyénenként változó!
u.i. Az a tojás még sem nyers, mert a vízzel egy kicsit össze kell főzni! Próbáljátok ki!
szisztok
pár hete rávettem magam, lelkes voltam nagyon.
az első napi lötyi még el is megy mert a gomba meg a kukorica jó íztad neki, bár a kukorica nekem darabos maradt és nem nagyon csúszott. már ennek is csak kb a 3/4-t bírtam letuszkolni. Aztán jött a második nap. Az a répával meg a hagymával valami undorítóan gusztustalan volt nem bírtam meginni. Lehet hogy a fogyasztó hatása abban van hogy az amúgy sem túl nagy tápértékű ételeket összemixelve megsem eszed.
Hát aki neki fog kitartás nekem nem jött be.
én szeretem, de sok a fölös meló, meg múrva
ÉS: egy barátnőm csinálta - besárgult :-P
Sziasztok
Vettem a sparban 99%-os répalevet, 0.75-ös kiszerelésben.Ha naponta megiszom 1-et és nem eszem hat után,szerintetek fogyni fogok????
Esetleg van köztetek aki ezt issza és tapasztalt már tőle valami pozitív hatást?Vagy ez így önmagában édeskevés:(
Köszike
Diétás étel nincs - ha az, akkor fél óra múlva éhes vagy tőle. Férjem receptje: egyél keveset, azt is mértékkel.
Komolyan: használjátok a Hoodia sprét, ami étvágycsökkentő, mindenféle hülye kotyvasztás helyett. Én egy nap egyszer eszem, amit akarok, és 6 hét alatt majd 14 kilót fogytam, ráadásul nem is vagyok éhes.
Köszii :)
Holnap veszek is zabkását :)
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Hallottatok/tudtok valamit az Alli nevű fogyasztószerről?
- Rákos lett. Dohányzott vagy sok alkoholt fogyasztott?
- Csalántea fogyasztók ide...!
- Mik a tapasztalatok a Redox nevű fogyasztószerrel kapcsolatban?
- Nem tudtok valami olyan fogyasztó italport, amit lehet étkezések helyett is inni és bevált?