Foggyökérgyulladásra melyik a jobb fájdalomcsillapító, Cataflam vagy Voltaren Dolo? (tudásbázis)
Nem is a pénzzel van gond, hanem hogy egy kedves, türelmes fogorvos kellene, aki foglalkozik is velem. És mondjuk altatásban is dolgozik. Bár nem tudom, tegnap megláttam az altatógépet abban a horror rendelőben, és már nem is tudom mitől félek jobban.
Egyébként Budapest, esetleg Komárom-Esztergom megye.
25. Amy87
A fogfájás rettenetes, tudom mi az amikor várakozni kell a megbeszélt időpontig, és akkor csak a választott gyógyszerrel vegetál az ember. Legtöbbször a gyulladás miatt...
Na de ami a lényeg, ha esetleg van az alszámlán pénz, sok helyen elfogadják a Szép kártyát is,azzal is tudsz fizetni.Hátha így könnyebb anyagilag.
Csak akad egy normalis, nem tudom, hova valosi vagy...
Vannak fogaszatok, ahol reszletre is tudsz fizetni,ha annyira sokba kerul,de legalabb jo kezekben vagy es nem kinoznak hiaba...
Sajnos nem oldódott meg, mert nem találok normális fogászatot :(
Eddig már 3 helyen voltam, az elsőnél indokolatlanul akartak fogakat húzni, a másodiknál nem érdekelte őket problémám, meg sem vizsgáltak, a harmadiknál, ahol pont tegnap voltam, olyan horror árat mondtak, hogy azt hittem lefordulok a székről...annak ellenére hogy a rendelő az orvossal együtt beillett volna egy horrorfilmbe.
Kinek,mi valik be, meg sztem nem is ugyanugy szivodik fel mindenkinel...
Foruminditonak remelem, azota mar megoldodott a problemaja! :)
Nem akartalak bántani, addig jó, amíg nem ismered a gyógyszereket:) Nálam kényszer, mert nem tudom lenyelni a tablettát. Inkább megnézem milyen gyógyszerek vannak, segítve az orvost, mert nem igazán ismerik azokat, amit hajlandó vagyok beszedni. Fájdalomcsillapítókat azért jól ismerik az orvosok:)
Fogadhoz sok szerencsét, nemrég estem át hasonló élményen. Én is most szedtem életemben először flectort. Tényleg nagyon jó volt.
Köszönöm a tanácsokat, azért kérdeztem mert nem vagyok nagy gyógyszerszedő...
Fogorvosnál voltam, pénteken mentem volna kezelésre, csak lefújták az egészet :(
Úgyhogy amíg nem találok másikat, ki kell bírnom valahogy.
Végül Cataflam-ot vettem, tényleg hatásos :)
Amy87
Cataflam, ha a gyulladás lemegy, fogdoki de azonnal.
Hátrány hogy elég soká tart amíg hat, viszont sokáig tart (viszonylag)a hatása. Ennél már csak a Contramal 50 mg az ütősebb,szó szerint.( kemény kapszula tramadol-hidroklorid)
Egy idő után a Cata sem fog segíteni.
Mielőbb menj fogorvoshoz gyökérkezelésre.
További ajánlott fórumok:
- Hangosan szülni vagy csendben "tűrni"? Fájdalomcsillapítással vagy anélkül végigcsinálni?
- Rettentően fáj a fülem. Fülcsepp van, fájdalomcsillapítót is vettem be, meleg só is megvolt. Mit csináljak?
- Ha van lehetőség szenvedés nélkül szülni, miért utasítja el a kórház a fájdalomcsillapítást?
- Normális, hogy foggyökér kezelés után még mindig fáj a fogam és fel van dagadva az ínyem?
- Szülés fájdalomcsillapitó nélkül hagyományosan?
- A Cataflam mellé lehet más fájdalomcsillapítót bevenni vagy gyulladáscsökkentőt?